Beoordelingen van La Cubanita Heerhugowaard

Recente recensies van La Cubanita Heerhugowaard

4 sterren na 226 reviews

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten geleverd op het aangegeven tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is normaal altijd super nu heel droog slappe zoete aardappel friet ben dit niet gewend hebben al 2x eerder online besteld en thuis laten bezorgen maar dit keer vond ik er weinig aan

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas matig eten jammer

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten! Het eten was alleen een klein beetje lauw bij aankomst en de zoete aardappelfrietjes waren wat slap. Maar het was evengoed lekker!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er een kwartier te vroeg. Nu maakte dat voor ons niet uit. Het eten zelf was niet heel warm. Ik denk dat als de zoete aardappel friet anders verpakt wordt het minder klef is en het bakje daarna ook niet half gesmolten is.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer iets minder tevreden.toast met zalm : zalm zonder brood in karton en brood, niet geroosterd, bij het andere brood. De gambaspiesjes waren koud

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was allemaal lekker, op de hamburgertjes na die hadden weinig smaak, het had nog lekkerder geweest als het eten nog wat warmer was geweest. Het was nu al lauw dat het bezorgt werd wat er voor zorgt dat je toch iets te snel alles gaat opeten wat jammer is om er echt van te genieten. Ook zaten er maar 2,5 kroketje bij. Jammer want vond de chorizo kroketjes juist heel lekker

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor de reactie. Wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens was. Wij zijn blij met de feedback die we krijgen en we gaan hard aan de slag zodat dit niet meer zal gebeuren.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was nog gloeiend heet, duidelijk verpakt welke saus bij welk hapje hoorde. Alles smaakte net zo lekker als in het restaurant, alleen de kipkluifjes leken minder vers (alsof ze ruim van tevoren bereid en alleen nog opgewarmd waren)

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. Bedankt voor de feedback wij gaan er mee aan de slag.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was goed warm. Het was bijna alsof we bij la cubanita zaten zo heerlijk hebben we gegeten.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie, Wat goed om te horen dat alles zo naar wens was.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaalgesproken is het beter van kwaliteit. Maar dit keer was het echt een tegenvaller. De mais was veel te lang gekookt, verkleurd en smakeloos. De kaaskroketten waren zeer donker en uitgedroogd. Erg weinig dip voor bij broodjes, de zoete aardappelfrites waren koud en ook de aardappels waren uitgedroogd. Verder was de gewenste bezorgtijd ruim 30 minuten voor de daadwerkelijke tijd.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor de reactie Wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens was. Wij zijn blij met de feedback die we krijgen en we gaan hard aan de slag zodat dit niet meer zal gebeuren.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroketjes en patat waren taai geworden, brood uitgedroogd aan de zijkanten (niet zo vers als ik van jullie gewend ben), kip was droog, maïs doorweekt in de boter (daardoor zacht?) Wij eten altijd heel erg graag bij jullie, maar dit vonden we minder geslaagd... Sorry, maar wil eerlijk zijn zodat jullie het kunnen verbeteren. Succes ermee!

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor de reactie, Wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens was. Wij zijn blij met de feedback die we krijgen en we gaan hard aan de slag zodat dit niet meer zal gebeuren.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was zeer snel en de tapas heerlijk. We hadden van alles wat. Er was van alles voldoende met veel smaak. De bijgeleverde sausjes waren passend en de dekseltjes bevatten waar het bij hoorde. We zullen zeker nog eens bestellen

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie, Wat fijn om te horen dat het allemaal gesmaakt heeft.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service gaat heel ver!!! Toppers.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. En super bedankt voor de goede beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Matig, alles zeer basic. Niet voor herhaling vatbaar

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg eerst de verkeerde bestelling maar dit werd meteen opgelost na een belletje en we kregen een half uur later de juiste bestelling. Alles netjes verpakt, op elk bakje stond geschreven waar het bij hoorde. Lekker gegeten.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat het allemaal gesmaakt heeft.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Dit kan zomaar eens een wekelijks feestje worden thuis! Oh ja wil graag wel meedoen met de win actie dus bij deze ‘winnen!’ Haha Jummie!

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie, Fijn om te horen dat het allemaal gesmaakt heeft.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet best....maiskolven waren waterig, warme tapas leek niet vers, maar opgewarmd in de magnetron. Heel andere ervaring dan in het restaurant.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten!! Aanrader.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat jullie lekker hebben gegeten

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was varkenshaas besteld. Kregen gefrituurde zoete aardappel. De bestelling was niet erg warm Wat we kregen was lekker

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat u niet het goede gerecht heeft gehad wat u besteld heb. Ondanks dat zijn we wel blij om te horen dat het gesmaakt heeft.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorging nagenoeg koud.... Alleen folie over een plastic bakje in een papieren tas houdt een warme maaltijd niet warm. Daarnaast waren de kip met honingmosterdsaus niet wat we normaal gewend zijn bij jullie.... was iets heel geks nu ... en de zoete aardappelfrietjes waren helemaal ernstig.... koud, en slap. Excuus dat ik het zo allemaal benoem, maar we zijn gek op la cubanita, kwamen er vaak en keken er nu zo naar uit.... Dan is dat echt balen als het zo tegen valt.....

Reactie van La Cubanita:Beste Lonneke, Bedankt voor de reactie Wat vervelend om te horen dat dit niet goed is bevallen. Wij zijn blij met de feedback die we krijgen en we gaan hard aan de slag zodat dit niet meer zal gebeuren.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima jammer dat de pasta salade in een kleine bakje zat. (Hij was heerlijk) Bezorging was ruim voor de afgesproken tijd. Saus in aparte bakjes met de tekst erop bij welk gerecht deze hoorde. Leuk dat berichtje erbij.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat het lekker was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Alleen de meloen met ham was wat “karig” (halve cm dikke plakjes meloen, meer dan voldoende ham!), maar voldoende voor de kids. Spareribs érg lekker en goed te kluiven, hamburgertjes blijven lekker!

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat het zo goed gesmaakt heeft. Bedankt voor de feedback hier gaan we wat mee doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed! Erg lekker en veel variatie. Vers en voelt altijd weer als een feestje . ook goed verpakt. Eten komt optijd en vriendelijke medewerkers.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. Wij zijn erg blij om te horen dat het goed gesmaakt heeft.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgt, met een kaartje erbij met waardering dat we besteld hebben bij jullie. Dat was super leuk! Het wordt in mooie schalen bezorgt, dit staat gezellig op tafel. De sausjes zitten in apparte bakjes, zodat het gerecht niet verslapt. Echter misten we de knusse sfeer van het restaurant, naar in corona tijd een goed alternatief.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. Wij zijn erg blij om te horen dat jullie een gezellige avond hebben gehad.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed verpakt, alles netjes apart. En we hebben gesmuld het was heerlijk! Echt een aanrader!

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij om te horen dat het eten erg lekker was.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd heerlijk gegeten.Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. We zijn erg blij om te horen dat dit voor herhaling vatbaar is.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden tapas boxen besteld voor de verjaardag van mijn zoon. We vonden het tegenvallen gezien de prijs/ kwaliteit. De zoete aard patat was koud. sparribs & hamburgers leken opgewarmd in magnetron.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. We gaan met de feedback aan de slag

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd! Goede service Bestelling was lekker en goed, maar de carpaccio was wat zuinig (lees: bordje maar half gevuld). Dat was jammer.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat het jullie gesmaakt heeft. Bedankt voor de feedback we gaan er mee aan de slag.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker . Sparerib was bijna koud net als de gehaktballen.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Wel vervelend om te horen dat er een paar dingen koud waren maar we gaan met uw feedback aan de slag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker een aanrader. Wij bestellen regelmatig en het is altijd lekker, warm en optijd!

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor jullie reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Echter was de hoeveelheid veel minder dat ik verwacht had. Om de volgende keer met 1 volwassene en 3 kleine kinderen voldoende te eten, denk ik rond de 45-50 euro te moeten besteden. Dat wordt wat aan de hoge kant

Reactie van La Cubanita:Fijn dat wel alles heeft gesmaakt bij jullie, we zullen de opmerken doorzetten naar de franchise zodat we kunnen kijken of we ons hier in kunnen verbeteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Vlees was wat aan de koude kant, maar de rest was goed warm en weer heerlijk. Afhalen duurde wel langer. Is ook logisch natuurlijk als je voorheen een gewoon restaurant was en nu ineens alles anders moet doen. Voor iedereen wennen. Maar ze waren druk en deden goed hun best!

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Onze excuses dat het wat langer duurde bij de afhaal, maar we moesten inderdaad nog even onze draai vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat was het heerlijk !!! Hoop dat jullie na corona ook afhaal blijven doen echt genieten !!!!

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat het heeft gesmaakt bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de laatste keer! Eten zou om 18.15 bezorgd worden. 18.30 werden we gebelt dat het erg druk was en dat ze er om 19.00 zouden zijn. Erg netjes dat er even gebelt werdt. Het werdt uiteindelijk 19.45 Dit verschil is echt te groot. Geef dan van te voren aan dat dit niet haalbaar is. En sluit de tijd af op de website. Dan weet je als klant waar je aan toe bent. Wij zitten te wachten met kleine kinderen, die we uiteindelijk maar wat anders hebben gegeven, en al te bed lagen dat het eten pas kwam. Heel jammer. Al begrijp ik dat het in het weekend druk kan zijn, scherm dan de niet te halen bezorgtijden af. Hadden we ervoor kunnen kiezen een dag later te bestellen en had iedereen tevreden geweest. We bestellen ieder weekend ergens eten, maar dit nog nooit meegemaakt.

Reactie van La Cubanita:Beste Ilse, bedankt voor uw bericht. We vinden het heel vervelend. Helaas hadden we gister een bezorgauto met pech, waardoor we met de tijden in de knoop zijn gekomen. Onze welgemeende excuses. We nemen nog contact met u op

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Top dat het in deze tijden ook zo kan. Prima service en lekker eten. Zeker een aanrader

Reactie van La Cubanita:Goed om te horen dat alles is bevallen bij jullie! Bedankt voor jullie bestelling!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas hebben wij niet kunnen genieten van het eten. Een bestelling gedaan voor 18.00 uur. Hierna kreeg ik een mailtje dat het 18.30 uur zou worden. Geen probleem tot nu toe. Om 18.20 kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling onderweg was. Om 18.50 wordt ik gebeld door de bezorger dat hij pech had met de auto. Er zou zo snel mogelijk iemand naar hem toe komen om onze bestelling te komen brengen. Hierop heb ik meteen aangegeven dat ik wel hoop dat het eten warm blijft. Om 19.30 was onze bestelling er helaas nog steeds niet. Hierop hebben wij La Cubanita 2 keer geprobeerd te bellen. Helaas wordt er niet opgenomen. Ook de bezorger nam zijn telefoon niet op. Uiteindelijk belde de bezorger om 19.45 aan met ons eten dat hij al vanaf 18.20 bij zich had en ondertussen afgekoeld was. De bezorger heeft aangegeven het eten mee terug te nemen. En wij ons geld terug krijgen. Ondertussen hebben wij van La Cubanita zelf nog niets gehoord, wat erg teleurgesteld is. Ik hoop dan ook dat jullie alsn

Reactie van La Cubanita:Goedemiddag, het klopt inderdaad dat 1 van onze bezorgers autopech heeft gehad gisteravond. Wij vinden dit heel vervelend en zullen contact met u opnemen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond 17.15 uur besteld. Bezorgtijd van 18.15 uur aangegeven. Na 10 minuten een mail dat de bezorgtijd 18.45 uur zou zijn. Rond 10 voor 8 de mail dat de bezorging onderweg was. Helaas tussendoor ook niet telefonisch bereikbaar. De bezorgingstijd (door wat dan ook) en bereikbaarheid vielen zwaar tegen Het eten was prima en is aan te raden.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat u wel lekker heeft gegeten. Onze excuses dat het eten zo lang duurde voor het bij jullie kwam. Wij gaan hard aan de slag met de feedback die wij krijgen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond, wij hebben deze bestelling om 18.00 gedaan en voor het tijdsslot 19.30 gekozen. In de bevestiging staat vervolgens dat het eten tot pas om 19.55 komt en uiteindelijk was het er pas na 20.30. Het eten zelf was (weer) prima maar het bestel- en bezorgproces is voor meerdere verbeteringen vatbaar! Groet, Gijs van der Valk

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. We gaan aan de slag met uw feedback

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was goed, lekker en met zorg ingepakt, leuke touch was het persoonlijke berichtje van de bediening. Een 8!

Reactie van La Cubanita:Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest bij jullie! Bedankt voor de bestelling!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker gegeten! Fantastisch dat dit ook thuisbezorgd wordt

Reactie van La Cubanita:Leuk om te lezen, bedankt voor jullie bestelling!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur later dan besteld, al het eten was koud. Zeker geen aanrader.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat het niet goed is bevallen. Bedankt voor de feedback wij gaan hier mee aan de slag

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk. Geen klachten.

Reactie van La Cubanita:Wat goed om te lezen dat alles heeft gesmaakt bij jullie! Bedankt voor de bestelling!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, lekker warm en snel gebracht.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor de reactie, fijn dat jullie genoten hebben.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, was op tijd en nog warm. Aanrader om te bestellen! :)

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat het goed gesmaakt heeft.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en smaakvolle/warme gerechtjes.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, keurig verpakt. Alles warm of juist koud zoals het hoort. Zalig gegeten! Bezorger was keurig en erg vriendelijk!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten waren heerlijk ondanks dat ik ze door een fout mijnerzijds ze een dag tevroeg moest ophalen. De service was geweldig want hapjes die zompig zpouden worden mocht ik de volgende dag vers ophalen. Mijn complimenten en gauw tot ziens

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, alleen de saus miste dat was wel erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een tapasbox warm én koud besteld, heerlijk gegeten. Genoeg qua inhoud, handig met ophalen, exact op tijdstip klaar en ook nog eens lekker!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten, maar er zat geen tomatensaus bij de gehaktballetjes. Dus dat viel een beetje tegen. Ik heb er niet over gebeld omdat ik het ook weer niet zo belangrijk vond dat er weer apart voor gereden moest worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Heerlijk gegeten! Blijf zo Kwaliteit en temperatuur net zoals in 't restaurant. Bezorgservice mag nog lang zo doorgaan.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

kreeg niet wat ik besteld had had 2 talpa schotels maar kreeg er 1 en niet wat er in hoorde en dqt voor 41 euro

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker, maar bij 2 gerechten ontbrak de toast

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam onze bezorging 50 minuten later dan gepland en we konden alleen kiezen uit 19.00, omdat de andere tijden bezet waren. Dit maakte dat we zo'n honger hadden dat we thuis alvast zelf wat zijn gaan maken. Daarnaast kregen we geen manchego, maar ham met meloen. En bij de zalm op toost ontbrak de toost. Beide zaken zijn niet overlegd of uitgelegd waarom dit is gedaan. Verder was het restaurant niet telefonisch bereikbaar, wij kregen de hele avond de voicemail wanneer we hiernaar wilden vragen. Gelukkig was het eten dat we hadden gekregen wel heel lekker en warm. Dat maakte gelukkig wat goed.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd prima optijd, deze keer echter 3 kwartier gebeld. Gebeld naar het restaurant, deze zouden terug bellen. Tot nu toe nog steeds niet gebeld. Erg jammer dat er op deze manier word omgegaan met klanten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling op tijd en netjes verpakt! Carpaccio werd helaas nabezorgd (vergeten), maar kan gebeuren

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was iets later klaar dan gepland en bij thuiskomst bleek een onderdeel van de bestelling te missen. Toen ik probeerde te bellen geen gehoor en aangezien we op een half uur rijden wonen geen optie nog even terug te rijden. Eten was verder heerlijk niets op aan te merken.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel. Eten hartstikke lekker, goed warm geleverd en vol van smaak. Voor herhaling vatbaar!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk en de bestelling was goed verpakt. Het enige wat miste was de aioli bij het brood. Gelukkig hadden we die zelf nog staan en verder waren alle dips en sausjes apart bijgevoegd. We hebben dus genoten en hopen dat deze bestelservice nog even blijft bestaan.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden en goed was ook op tijd echt een aanrader hebben het nu voor de tweede keer gedaan!👌👊🤗

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was niks op aan te merken. Sommige sausjes waren wat aan de weinige kant qua hoeveelheid, er zat geen chorizo in de chorizokroketjes en er zat veel deeg om de zeeduiveltjes, hierdoor proefde je de vis niet zo goed. De rest van het eten was erg lekker.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super warm en lekker als altijd. Ik hoop dat jullie blijven bezorgen na 1 juni. Of dat je op afstand kunt zitten met 2 personen.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er keurig uit, netjes en snel geleverd. Heel erg lekker gegeten. Maar klein belangrijk punt is dat het warme niet echt warm meer was. Meer naar het lauw / koud. Dus dit mag wel wat aandacht krijgen, misschien nog extra aluminium folie over de snack boxen en de losse doosjes. Als dit verbeterd wordt dan een dikke 10 nu een 8 😉 HahA.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas was goed, lekker en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, de warme tapas waren nog goed heet. Alleen de keuze van de tapas vond ik beperkt. Maar ga het nog wel een keer vaker doen.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, weer eens wat anders. Verschillende hapjes met de juiste sausjes. Dik voor elkaar. Wij vonden het top

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Morgen gaan we weer bestellen!!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas waren als van ouds! Warm geleverd incl. alle sauzen koud die erbij horen! Precies op tijd. Top Top Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles was perfect in orde.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ik hoop dat we ze een beetje hebben kunnen helpen in deze lastige tijd voor de zo geliefde horeca.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op onze trouwdag eten we graag gezellig bij La Cub. Nu afhalen. Het wad uitstekend. Wr misten alleen de sorbet met sterretjes en muziek. Cubanita HHW, 👍👍👍

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ontzettend lekker gegeten! Cheesecake heerlijk!! Bedankt!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar !!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, wel bijna een uur later dan gepland. Denk door de moederdag drukte en we werden wel netjes op de hoogte gehouden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapa's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heeft zeker gesmaakt. Zag er goed verzorgd uit, prima. Bezorging was 3 kwartier later dan geboekt, jammer, maar we begrijpen dat het erg druk zal zijn geweest. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer super! Nu was het warm. een klein stukje brood, hele kleine bakjes aioli en 3 kleine stukjes kip in honingmosterdsaus..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier te laat kan gebeuren op zondag, Maar dan ook nog 2 gerechten vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en heel goed warm en je wordt goed op de hoogte gehouden dat je bestelling onderweg is. Alleen erg jammer dat de 2 Fizzy Peachtree er niet bij zaten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld, keurig op tijd, vriendelijke bezorgster. De warme hapjes waren ook echt warm. Uit eten maar dan thuis, voor nu een heel goed alternatief.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het een beetje weinig voor dat geld. Het was wel lekker maar het warme koelde snel af. Ik ging het afhalen en het stond klaar op de afgesproken tijd, dat was netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker en meer dan genoeg! Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd. Eten was goed verpakt, maar al wel wat lauw/warm. De kwaliteit was over het algemeen goed, maar er zijn nog wel wat aandachtspunten. Spareribs zit echt weinig vlees aan, eten bleek tekort (moeilijk inschatten), ham zat niet om de meloen, geen toelichting op het eten (welke sausjes horen bij wat?) en de toast was voor de zalmtoast. Volgende keer gewoon weer binnen.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch.. super attent kaartje erbij om ons smakelijk eten te wensen.. heerlijk gegeten..

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk hopelijk snel weer in het restaurant zelf

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Warme gerechten goed op temperatuur Gerechten werden mooi gepresenteerd Smakelijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekker gegeten!! T was een feestje in huis

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu 3 keer besteld, de 1e keer was oke, de 2e keer was goed maar gister was het eigelijk echt niet te eten. Zonde van ons geld.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de kroketten en hamburgers lekker. Ook waren er genoeg sausjes. De kipfluifjes waren echter klef en nat geworden.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Was lekker te eten en nog goed warm! Bezorging duurde wel wat langer maar dat mocht de pret niet drukken! Minpuntje vind ik wel dat het enorm duur is! 51 euro betaald , best veel in vergelijking met wat we kregen. Ondanks dat I love la cubanita :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Kwaliteit van het eten was goed, zowel de koude als warme gerechten. De warme gerechten nog wel even opgewarmd in de oven, maar dat was omdat we eerst rustig de koude gerechten hadden gegeten waardoor de rest was afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mistte de sausjes... bv kip honing....was net een kipnugget. Hamburgertjes geen saus. Alleen de gehaktballetjes in saus maar koud. Spareribs koud. Niet voor herhaling vatbaar afhalen. Wacht wel tot het restaurant weer open is. Geen aanval op het personeel....het is allemaal behelpen deze tijd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Dit is voor ons een goed alternatief om jullie te steunen en zelf het idee van uit eten te ervaren. Wellicht een idee om afhalen naast de nieuwe indeling straks te handhaven. Succes en sterkte

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het allemaal lekker en prima geregeld!{

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met bijna een uur vertraging bezorgd

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was goed en het smaakt net zoals in het restaurant. De bezorging duurde langer dan aangegeven, maar hier gingen wij al van uit aangezien de bezorg tijd wel heel erg kort was(40 minuten tijdens primetime).

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Het eten in de piepschuim bakjes blijft langer warm dan in de plastic schaal met onderverdeling.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Het brood dat ik besteld had zat er niet bij, maar na even gebeld te hebben kwamen ze het brood nog brengen. Ze hadden er zelfs extra brood en extra aioli en tapenade bij gedaan. Top service!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten en waren precies op de afgesproken tijd klaar. Vervelend dat door deze tijd je niet daar kan eten maar hebben het leuk aangekleed thuis en zag er ook thuis fantastisch uit. Wij hadden deze keer besteld omdat we twee jaar getrouwd zijn. Nogmaals bedankt.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en de prijs kwaliteit verhouding was goed.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord geweldig. Super lekker mooi naam van de sausjes op het bakje. Maar in het restaurant zelf is het gezelliger eten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was (weer) lekker. Prima gegeten, dank jullie wel!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, zoals altijd! Je krijg voor wat je betaal & helemaal niet duur👌🏼

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten koud. Bezorging was op tijd en erg vriendelijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heel lekker! Complimenten 🙌🏻

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Kreeg na een minuut een mail dat de bestelling iets later zou komen, keurige communicatie! Heerlijk gegeten!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar! Omdat we niet uit eten konden om ons 5 jaar jubileum te vieren. Heeft La Cubanita er toch voor gezorgd dat er voor ons is gekookt en we het samen uit gevoel kregen. Prima kwaliteit. En was nog warm bij levering. :) Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker. We hebben thuis Salsa muziek opgezet om een échte La Cubantita beleving te krijgen. Top service.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en mooi op tijd voor de opgegeven tijd al bezorgt! Prima dit doen wij zeker nog een keer een aanrader!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en precies op tijd geleverd, echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke bezorger, heerlijk gegeten! Dank daarvoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍👍👍👍👍👍👍

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was 20 min later dan aangegeven tijd. Gelukkig was het eten nog warm. Sausjes zaten er allemaal bij, konden alleen niet volledig ontcijferen wat er allemaal op stond 🙈 evengoed genoten van alles! Hopen dat de kip met bacon rolletjes ook nog toegevoegd worden aan de bezorglijst 😉

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd. Tapenade en aioli waren vergeten, na een belletje werden deze nageleverd . Top service. Heerlijk gegeten, echte aanrader.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten en bezorging netjes op tijd. We hopen heel snel weer bij jullie in het restaurant te kunnen eten!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuk en lekker om in deze Corona tijd toch thuis van La Cubanita te kunnen eten en dat op m’n verjaardag !! Het was lekker , nog warm en smakelijk. Het enige min puntje: door de bezorging waren de verpakkingen rommelig, open , daardoor afgekoeld en door elkaar geschut eten. Overall super leuk en lekker!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk! We waren uit eten in ons eigen huis. Helemaal top! Alles was ook netjes verpakt en verzorgd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als wij wat te vieren hebben, roepen de kids al om La cubanita. We komen graag bij jullie en nu we een verjaardag hadden waren we dan ook super blij met dit alternatief. We wisten het sfeertje redelijk na te bootsen en dit samen met de heerlijke tapas die jullie keurig hadden verzorgd en gebracht werd het een groot succes. Heel knap hoe jullie in korte tijd zo'n duidelijke en goed werkende site en service kunnen aanbieden. Hartelijk dank en zet hem op komende tijd. Hopelijk kunnen we snel weer bij jullie aanschuiven.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed warm. Uit eten thuis is een mooi alternatief, maar wij hopen dat wij op gepaste termijn weer bij u aan de tafel kunnen zitten. Sterkte met uw onderneming.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker miste M.i. Alleen de knoflookolie bij de gamba’s Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst het minste puntje. De bezorging. Tijd doorgegeven maar toch bijna een 20 minuten later aangekomen. Eten was niet erg heet / warm meer. Maar het was wel fijn om weer eens een soort van uiteten gevoel te krijgen ondanks we aan eigen tafel zaten. :-)

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op juiste tijd geleverd en heerlijk gegeten! Goed alternatief nu we niet uit eten kunnen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie snelle levering! eten was heerlijk

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top het was weer heerlijk

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelen leken wel 2-3 zijn opgewarmd vorige keer was gehele bestelling beter. Deze keer viel het tegen. Ook afgesproken tijd werd een uur later

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima te bestellen, prima bezorging, prima communicatie, heerlijk gegeten en alles was prima op temperatuur. Kortom top!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer. 3x geweldig. Alles keurig in bakjes. Alles warm wat warm hoort te zijn. Cheesecake is helemaal fenomenaal. (Alleen laatste keer vergeten te bestellen. Haha) Persoonlijk veel beter dan in het restaurant. Mij altijd te druk binnen. Nu elke keer keurig op tijd bezorg. Mochten jullie na corona tijd de bezorging doorzetten hebben jullie een vaste klant er bij.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten met het gezin! Ca 22 tapas, saus was los verpakt en ruim voldoende, het eten was goed warm en goed verpakt. Bezorging was iets later dan gevraagd, maar wel netjes gecommuniceerd via de mail. Top gedaan!! La Cubanita 👍

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en goed verpakt voor thuis

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was mooi op tijd. De hapjes waren erg lekker. Dus zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!! Met vriendelijke groeten, Mevr. Berends, Parelhof 100

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top hoe jullie t leveren! Alles duidelijk, netjes en goed verpakt. Al het eten prima, Fijn dat t zo kan, zullen zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al 2 keer besteld en iedere keer boven verwachting goed. Gerechten zijn warm en goed op smaak. Groot voordeel vind ik dat de sauzen apart worden geleverd waardoor de gerechten er niet in zwemmen. Het heerlijke verse Turkse brood maakt het compleet en de cheesecake als dessert is een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben op 1e paasdag heerlijke tapas besteld bij jullie en ervan genoten. Het eten werd snel bereid en was nog lekker warm Nadat we het op de fiets mee naar huis hadden genomen. Voor herhaling. Vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Precies op tijd geleverd en warm. Zoals je het in het restaurant ook geserveerd zou krijgen. Dit was de tweede keer dat we bestelden en er komt zeker een 3e keer! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas besteld! Gewoon weer goed Mis alleen het gezelligheid van het restaurant 😖 wij hopen dat we gauw weer gezellig naar het restaurant kunnen komen

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

smaakte goed, heelijk.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Er was iets vergeten, dat werd netje na gebracht met een dessert als verrassing. Eten was ok, niet heel culinair, maar goed te eten.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging klopte niet helemaal. Dit werd door La Cubanita op een snelle en uitstekende manier opgelost. Compliment!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was keurig op tijd, goed verpakt en het meest belangrijke: heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kwaliteit en hoeveelheid super!! Enige minpuntje.. Kroketjes waren lauw. Maar nog steeds lekker!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker en goed verzorgd.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Goed verpakt en warm. Smaakvol. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische tapas! Heerlijk gegeten

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top !! Hele gezin een glimlach op ze toet ! Heerlijk gegeten 😊 Bedankt toppers 🙏😘

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed opgelost dat er iets niet goed was gegaan met de bezorging super netjes opgelost Eten was heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zat keurig in aparte bakjes en erop vermeld wat welk gerechtje was. Misschien een tip om de saus voor de cheesecake ook apart te doen zodat je deze zelf op het laatste moment erop kunt doen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een vervelende ervaring van vorige keer hebben we het nog een keer geprobeerd omdat de kwaliteit altijd zeer goed is bij la cubanita. Net zoals dit keer het eten was weer erg lekker en dit keer de bezorging perfect optijd!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top en vlot bezorgd. Misschien een tip om het eten in ovengeschikt materiaal te doen? Dan kan je het warm houden.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot op de minuut toe op tijd! Heel fijn! Het eten vonden we toch een beetje tegenvallen. Stokbrood was compleet hard geworden, friet van zoete aardappel slap, net als de gebakken aardappeltjes en de hamburgertjes al lauw...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut af bezorgt en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Heel erg leuk dat er een geschreven kaartje bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de omstandigheden keurig verzorgd en heel smaakvol.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om toch een beetje thuis uit eten te kunnen! Helaas kwamen de vier warme tapas lauw aan. Carpaccio was heerlijk en de cheesecake zeker ook!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hey was heerlijk om toch de tappas van la cubanita te kunnen eten. Ik vind wel jammer dat er niet meer keuze is.nu zit je bijna altijd hetzelfde te eten.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens mij was het erg druk in de keuken. Hamburgertjes en de spare ribs waren niet goed doorbakken. Ook kwam het eten niet warm aan. Begrijp dat het bezorgen niet past bij dit restaurant maar het was voor ons een enorme tegenvaller. De garnalen en kaaskroketjes maakten het gelukkig nog een beetje goed.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is toch anders dan de ervaring van in het restaurant zitten. Maar met een kaarsje thuis en de la cubanita playlist op Spotify kom je een heel end. Leuk dat ze dit doen in deze gekke tijd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar de warme tapas waren helaas wel wat koud. Verder top.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was goed, aardige bezorger. De schaal waar de tapas in zaten was onderweg een klein beetje open gegaan en in elkaar gedeukt. Alles zat er nog in, op een klein beetje tomatensaus na. Verder was het helemaal top. Erg lekker gegeten!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere tapas, zorgvuldig verpakt, broodjes heerlijk warm, alles goed van smaak

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker, mooi gepresenteerd en prima bezorging. Dit mag na de corona ook best blijven bestaan

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, alleen vond ik het niet voor herhaling vatbaar. Ik ga dan in de toekomst liever bij la cubanita zelf eten dat het onbeperkt is.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten van goede kwaliteit en stond al klaar op de afgesproken tijd. Misschien een tip om het eten niet in een warmhoudbox te plaatsen tot het wordt op gehaald maar in een oven van ongeveer 95 graden zodat het eten wat warmer is als je ermee thuis komt.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm en keurig op tijd geleverd. 2 warme schotels en 1 koude besteld met 3x extra stokbrood met aioli. Wij vonden de porties een beetje karig.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het helaas niet heel smaakvol. Vooral de zeeduivelstukjes dat was meer deeg dan dat vis in zat

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een goede en snelle service!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar het is toch wel veel lekkerder eten in een restaurant!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen graag bij jullie eten altijd super , vanwege de crises nu alleen ophalen ,dat was een teleurstelling, thuis was alles koud terwijl ik binnen 7 min thuis was, lang moeten wachten op locatie terwijl er diverse spoedjes uit de keuken kwamen... volgende keer maar weer komen op locatie dat was altijd TOP, Wij beseffen wel dat jullie hier heel weinig aan kunnen doen .......

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was helaas koud. Maïs waren erg nat waar door alles onder het water zat in de tas 1 vieze kelder boel.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week (de eerste dag dat thuisbezorgd werd) en vandaag tapas besteld. Het is me goed bevallen. De verpakking van de tapas is verbeterd (vorige week was het ook voor La Cubanita nog even pionieren) , de gerechten zijn lekker, de hoeveelheid ruim voldoende. De bezorging was nog even eerder dat de gemelde tijd. Ik ben zeer tevreden over deze oplossing in coronatijd.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dag van aankoop na 1,5 uur gebeld hoe en wat. Drukte in de keuken dus uiteindelijk een dag weten te verplaatsen, dat was fijn. Helaas alsnog niet geheel compleet bezorgd. Geen van de sausjes meegeleverd.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed. Merk dat het nog in de opstartfase zit, voor het warm houden van de 4 warme tapas in de zwarte ronde bak, is folie niet voldoende. De bezorging was veel te laat. Even voor 5 besteld en om 21 uur was het binnen (moest 18:40 zijn) Er komt al snel een eerste verwachtingstijd (19:05), maar daarna ontvang je geen update van de e-mail meer. Je ontvangt geen sms e.d., dus zelf bellen, twee keer. Ik kan begrijpen dat het druk is, maar het belangrijkste blijft bij thuis bezorgen communicatie. Dat ontbreekt nog. Tevens de vraag of de optie zo snel mogelijk beter is dan de gewenste tijd. Door het lange wachten bederft het wel je plezier ervan.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was Prima te doen, wel was veel lauw of koud. Bezorging aangevraagd voor 19.00 uiteindelijk was ons eten er pas om 20.40. Daar gaat dan het gezellig beoogde verjaardagsdiner van m’n moeder. 2 keer contact gehad om te vragen waar de bestelling blijft, kreeg tot 2 keer aan toe te horen dat de bezorger “Youri”onderweg was. Uiteindelijk stond er een meisje voor de deur die van niks af wist.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. We misten 3 gerechtjes, maar die werden netjes na bezorgd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zoals we gewend zijn van la cubanita erg lekker, alleen het extreem lange wachten was een min puntje. Rond 1720 besteld en het eten was er na 20u. Wij hebben hier wel begrip voor omdat ze normaal gesproken niet bezorgen. Maar met jonge kids blijft het wachten lastig.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam ruim uur te laat zonder even een belletje

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat ik om 13 uur besteld had om 18.30 uur te laten bezorgen en mijn bestelling pas 19.45 uur werd bezorgd, geef ik de bezorging toch 4*. Dit vanwege het snel opzetten van bezorgmogelijkheid in dit Coronatijdperk, is niet eenvoudig. Het meisje nog 5 euro fooi gegeven. De bestelling was niet compleet, redelijk lauw en de spareribs waren niet zoals we van La Cubanita gewend zijn. De zalm op toast ontbrak en werd later op de avond gebracht. Geen probleem natuurlijk, maar als je dan 2 sneetjes ongetoast witbrood met taaie korst krijgt en een half plakje zalm waar je niet eens 1 sneetje mee kan bedekken, vind ik dit toch wel een gemiste kans. Na zolang wachten op een bestelling, die ook niet compleet bleek, had ik er een klein goedmakertje bijgedaan, helaas.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering 18.00 gevraagd, er werd 18.25 gezegd,uiteindelijk 19.15 geleverd,helaas niet compleet😓de portie’s erg karig. Ik had hier meer van verwacht,jammer

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd een half uur later geleverd dan de besteltijd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima! Alleen ff 1 dingetje; welk sausje hoort waarbij en wat is wat? Zo ging de vijgen chutney bijvoorbeeld ver de kipstukjes ipv het honingmosterdsausje 🤣 Ook heerlijk hoor, maar kleine uitleg zou fijn zijn!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd een uur later bezorgd en was al koud.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd netjes geleverd en was warm. Tapas waren erg lekker. We hadden met z’n drieën drie tapasschotels, dit was voldoende.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Leuk ook de boodschap aan het tasje. Er was alleen enige verwarring over welke sausjes bij welk gerecht hoorden omdat er maar 1 letter op stond.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, zoals altijd bij jullie. Enige nadeel was, en dat is hopelijk omdat het net natuurlijk allemaal nieuw is , dat we bijna 3 kwartier hebben moeten wachten op het eten, ( ophaaltijd was 19.00 , en uiteindelijk na vragen kreeg mijn man het 19.45) we snappen dat het voor jullie ook wennen is, maar het feit dat er mensen na hem kwamen die wel een mail hadden gekregen dat het later zou worden ( mail die wij dus niet hadden gekregen) en evengoed op hun afgesproken tijdstip ( later dan die van ons) kwamen alsnog eerder geholpen werden viel wel erg tegen. Hopelijk tip voor jullie dat jullie daar beter op letten, voor de komende periode, succes de komende tijd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was precies op tijd goede gerechten en temperatuur was goed een aanrader

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de huidige omstandigheden bezorgen ze eindelijk ook in HHW! Blij mee! Eten was lekker! Netjes gebeld dat de bestelling later zou komen en een heel aardig bezorgster. Voor herhaling vatbaar!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en eten net zo lekker als tijdens het ‘uit eten’!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top hoor Fabio

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker alleen was het een beetje gokken welk sausje bij welk gerecht moest.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Wel jammer dat de bezorg menu kaart beperkt was, maar daar is vast een reden voor. Tip, misschien andere bakjes voor de sauzen, deze bakjes zakte in en de saus gleed eruit. Fijn voor jullie dat bezorgen mogelijk is in deze tijd en fijn voor de klant!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel erg snel. We hadden een tapasplateau. De deksel was alleen niet goed dicht, dus het was een 'zooitje' toen we het open maakte. Het eten zelf was erg lekker. De zoete aardappel was heel niet zo lekker knapperig als in het restaurant zelf omdat het natuurlijk afgesloten was om het warm te houden. Dus dat is wel begrijpelijk. Wij hebben lekker gegeten!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging, erg lekker en warm!! Helemaal top.