Avaliações de La Cubanita Heerhugowaard

Avaliações recentes

4.0
Snoek van Wienen
4 outubro 2022

Het eten was weer erg lekker! Wel wat het flink afgekoelt. Tip: zet op de bakjes van de saus bij welk gerecht het hoort, zoals jullie eerder deden.

Marc
24 junho 2022
Mini
1 junho 2022

Bezorgtijd klopte helaas niet eten was wel perfect

An Aal
28 maio 2022
Veronica Bakker
3 maio 2022

Het was ons niet helemaal duidelijk waar de sausjes voor waren. Wel voor hamburgerketen en kaaskroketten. Maar de andere niet

S
2 maio 2022

Erg zout eten en geen vers vlees gebruikt, dit merkte je aan de smaak. Viel erg tegen. Ook de bestelling was ineens een half uur doorgeschoven zonder het door te geven.

Koopmans
25 abril 2022

Vorige keer ook al geen honing saus bij de kip stukjes , dacht toen kan gebeuren, maar nu zat het er weer niet bij , das toch zeker minder lekker dan , voor de rest was alles heerlijk en goed warm verpakt

Daniel
28 março 2022

Vreselijk slecht eten. Koud, oud en de bestelling was niet compleet. Heel veel geld voor een hele slechte ervaring. Nooit meer.

Michel Kroon
24 março 2022

Bestelling keurig op tijd, kwaliteit eten best oké. En warm. MAAR…. We hadden bij koud tapas zalm met toast besteld. Maar die was vervangen door pasta salade die wij niet hadden besteld. En dus geen zalm gekregen. We miste ook het tweede portie Kipkluifjes. We hadden de gamba’s los besteld. Deze zaten dus nu in het bakje waar de kipkluifjes hoorde. De kipspiesjes waren echt te hard en zwart. Dus taai. Niet van jullie gewend.

ineke jongsma
23 março 2022

de hoeveelheid was minder dan anders en de smaak was ook wat minder terwijl je er wel veel geld voor moet betalen.

Silvana Oppenhuis
2 março 2022

Om 1910 stond de vriendelijke bezorger met een verkeerde bestelling voor onze deur. Rond 1940 uiteindelijk de juiste bestelling ontvangen. Gerechten waren heerlijk en ondanks de vertraging goed warm.

ineke jongsma
27 fevereiro 2022

de smaak is prima maar soms erg kleine porties

Tim
20 fevereiro 2022

Zou om 18.50 klaar staan, om 19.10 pas mee gekregen. Hamburgers waren net stuiterballen, patatas bravas bijna zwart. Krokante Kip,carpacio en kroketjes waren heerlijk

Monique ter Linden
9 fevereiro 2022

Wij hadden 7 tapasboxen besteld. 1 tapasbox met alleen hamburgertjes. Diecwaren serieus grijs van kleur en echt niet lekker. We hadden gezellige avond maarceten was echt ver onder nivo. Jammer la cubanita. De eerste x besteld maar voor ons zeker laatste x.

Mozes
31 janeiro 2022

We hebbeb om 16:40 besteld en konden een gewenste bezorgtijd invullen. In de bevestiigingamail stond dat het een half uur laten dan die tijd bezorgd zou worden. Echter kregen wij de bestelling pas 1,5 uur later bezorgd. Tevens ontbrak ook nog een deel van de bestelling waar dus weer vpor teruggereden moest worden. Als we dit hadden geweten, hadden we ergens anders besteld of de avond anders ingedeeld. Als bestellingen niet weg te werken zijn, laat dit de klant dan weten (ookal is het via een automatische mail) wachten zonder te weten waar je aan toe bent is waardeloos als je honger hebt! Uiteindelijk wel lekker gegeten en kwaliteit zoals we dat gewend zijn van La Cubsnits. 2 sterren voor de vriendelijke bezorger, maar absoluut niet voor de tijd die we moesten wachten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
27 janeiro 2022

Heerlijk gegeten en netjes afgeleverd

Paco
22 janeiro 2022

Smikkelen.

Petra
22 janeiro 2022

Tapasbox koud en warm besteld. Gehaktballetjes in tomatensaus waren onder de maat: teveel blik- en meelsmaak. De varkenshaas met spek was echt lekker. De rest was ok

Pieters
21 janeiro 2022

Zeer slecht. Eten was niet compleet waardoor de rest een uur later nog werd bezorgd. Eten was koud. Niet aan te raden.

Schipper
17 janeiro 2022

Goed op tijd , goed warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Toscha de Witte
15 janeiro 2022

Lekker eten😋

Manon
12 janeiro 2022
P. Ligthart
12 janeiro 2022

Eten was goed, had alleen wel wat warmer gemogen, veel was al niet meer, zo warm en koelde ook snel af. Dus dat kan aandachtspunt zijn. Bezorging was goed, mooi op tijd.

Marco
12 janeiro 2022

We hebben heerlijk genoten van ons "Thuis uit eten" bij La Cubanita. Het was top voor elkaar.

Mike Jansen
11 janeiro 2022

Eten was top en bezorging was ook goed en snel, ga hier vaker eten bestellen

Suzanne
9 janeiro 2022

Dag ervoor besteld. Keuze voor tijdstip 18u. Volgende dag netjes bericht, ca 18.20 maaltijdlevering. Om 18.22u telefoontje. ‘Ik wacht tot bezorger terug is, daarna komt ie meteen naar u’. Top. Ik woon fietsafstand 3 min. Bij La Cubanita vandaan. Om 18.50u komt dan eindelijk de bezorger.. bijna een uur na de oorspronkelijke bezorgtijd. Gelukkig was t eten wel warm en heerlijk!

Alicia schipper
9 janeiro 2022
Charissa
9 janeiro 2022

Bestelling kwam 50 minuten te laat, nadat hij was vertraagd zijn wij 1 keer gebeld en een tijd afgesproken, na een die tijd verstreken was hebben wij zelf weer moeten bellen waar het eten bleef. Tasje was onderweg gevallen met de koude gerechten dus alles zat onder de sausen en het de warme maaltijden waren koud.

Monique
8 janeiro 2022

De hamburgertjes mogen wat warmer waren lauw!

Mireille
6 janeiro 2022

Super goed verzorgd

Esther Teensma
2 janeiro 2021

Volgens schema. Goed warm en heerlijk…

Annemiek
30 dezembro 2021

Verpakking was wel erg veel plastic, karton. Aantallen erg wisselend, maar prima van kwaliteit en heerlijk gegeten!! Top!

Van rooij
27 dezembro 2021

Weer heerlijk gegeten en prima op de afgesproken tijd bezorgd

Meggie
27 dezembro 2021

Snelle service, duidelijke communicatie en het eten was weer heerlijk

Anton Dekker
26 dezembro 2021

Zag er goed uit.genoeg voor een schappelijke prijs.

Roland van der gragt
26 dezembro 2021

Alles was top van de bestelling alleen de carpaccio was niet vers.

Koppes
26 dezembro 2021

Eten was goed

Manon
25 dezembro 2021

Met kerstavond een heerlijk kerstdiner gehad. Wij hadden drie warmen tapasschalen en een koude. Al het eten wat warm moest zijn was ook warm. De bezorging was 20 minuten eerder dan verwacht, maar dat is niet zo erg. Wij hebben heerlijk gegeten! Bijna net zo lekker als in het restaurant

Anoniem
19 dezembro 2021

Perfect gegeten heerlijke tapas ik ga vaker bestellen

Irma Zuurbier
13 dezembro 2021

Wat een heerlijke gerechtjes zijn er bezorgd en nog heel warm ook. Heel veel keuze en keurig op tijd bezorgd. echt een aanrader dus dit gaan we vaker doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
10 dezembro 2021

Heerlijk gegeten

Ben
29 novembro 2021

Zoete aardappelfriet was heel slap, de aardappeltjes heel vet en slap Gehaktballetjes zonder smaak , alleen de gambas en de kaaskroketjes waren lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Saskia
29 novembro 2021

Alles werd keurig op tijd bezorgd. Alles netjes verpakt en warm. Het was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Christa
28 novembro 2021

Lekker gegeten. Alleen jammer dat het eten ruim een half uur later aankwam als het gekozen tijdsvlak. Wij hadden savonds nog een afspraak waardoor wij in tijd nood kwamen.

KH
27 novembro 2021

Exact op tijd maar steenkoud erg jammer..

Patty
25 novembro 2021

Eten was heerlijk. Maar het was echt te weinig voor zo veel geld.

Janine
22 novembro 2021
Stefan Groot
22 novembro 2021

Ik moest een dikke half uur na de afgesproken tijd voor mijn bestelling wachten, carpaccio was heel klein. Het eten viel tegen, het was de eerste en laatste keer bij hun afhalen.

michel
21 novembro 2021

Ruim Half uur te laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem-Heerhugowaard
11 outubro 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar :)

Daniëlle
13 setembro 2021

Helaas dit keer niet de kwaliteit gehad die ik normaal krijg. Patat was slap Ham met meloen de meloen moest je goed zoeken. 3 hele dunne plakjes. 2 keer kip met honing besteld, maar daar in plaats 2 keer gehakt in tomatensaus gekregen. Dus zeker niet tevreden. Erg jammer weet niet zeker of ik het nog een keer bestel. De kipkluifjes waren wel lekker.

Sneek
28 agosto 2021

Helaas was de bestelling niet compleet. De mais ontbrak. De saus van de gehaktballetjes lag voornamelijk buiten de verpakking en de zoete aardappel was uitzonderlijk zacht. De cheesecake lag in allerlei stukjes in hun doosjes. Dat gezegd de smaak en kwaliteit van al het andere was goed en de cheesecake ronduit geweldig qua smaak.

Dave Ooteman
19 agosto 2021

Sausjes onduidelijk. Verpakking mag wat meer Zuid-Amerikaans meer jullie zelf zeg maar

Kitty
1 agosto 2021

Eten opgehaald en bij thuiskomst bleek een tapas niet bij de bestelling te zitten. Gebeld en binnen 10 minuten werd er een warme, dubbele! portie van wat er miste gebracht. Echt heel netjes! Kwaliteit eten, en de service zeer goed!

M.Almeida
29 julho 2021

smaak niet goed als la Cubanita in Alkmaar. Niet goed.

Tim Levering
28 julho 2021

Alle gerechten waren te lang gebakken/gefrituurd. Aardappels waren echt zwart verbrand, kip stukjes waren net stuiterballen en de krokketen waren al leeg gelopen. Bij de zeeduivelstukjes zat geen saus. Alleen de carpacio was goed. We eten vaker bij jullie en hebben al eens besteld maar nog niet eerder zo slecht gegeten helaas!

de Bruijne
4 julho 2021
Derek
2 julho 2021

Eten was heerlijk, bezorging was alleen een heel stuk later (bijna een uur) dan ik had aangevraagd. Vriendelijke bezorgster maakt wel een hoop goed met een grote glimlach. Moet wel bekennen, ik had genoeg besteld met mijn enorme trek toen het aankwam, dus daarna wel goed gevuld.

Vera
14 junho 2021

18:19 besteld, zou rond 19:20 komen. Om 19:31 kreeg ik een melding dat het onderweg was en om 19:57 was het er. En niet compleet. We hadden twee maal een warme box. 1x de koude en champignons los. Deze laatste is niet geleverd. !! Ik had ze al gebeld nav bezorging dus geen zin meer om voor champignons te gaan bellen. Maar het kost je toch 3:50 € viel dus erg tegen deze keer. Niet gewend van ze.

Carlito
5 junho 2021

Zeer klantonvriendelijkheid, telefonisch onbereikbaar, onbeschoft, geen empathisch vermogen, erg jammer, was terugkerende klant, ga nu nooit meer terugkomen

Grim
2 junho 2021

De bezorging was prima dat is wel 5 sterren, echter om 17 uur besteld en bezorging om 18 uur gevraagd, na afrekenen wordt dat al 18.59 uur en om 18.54 uur wordt ik gebeld dat op dat moment de keuken met mijn bestelling aan de slag gaat door drukte dat is dus 2 uur nadat ik het besteld had! Uiteindelijk kwam het pas na half 8.

T.G.
31 maio 2021

Bestelling was iets later dan ik had aan geklikt. En de kwaliteit van het eten is veel beter in het restaurant zelf.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kim
29 maio 2021

Eten was lauw. En de portie van de zoete aardappel was klein (anders dan we normaal kregen) en was ook nog niet helemaal goed gebakken.

Inoka
28 maio 2021

Ik heb het wel eens beter getroffen.. tapas was al zo goed als koud en niet alles was bezorgd. Werd ruim een uur later pas langs gebracht

Marloes
23 maio 2021

Heerlijk gegeten, paar kleine minpuntjes; vond de producten niet allemaal even netjes verpakt, hamburgertjes waren zwart gebakken en carpaccio erg droog. Ik miste de heerlijke pestodressing over de tomaatjes en carpaccio.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van setten
15 maio 2021

Het was weer heerlijk. .

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen!!

Pascal Kooijman
14 maio 2021
Bart van der landen
13 maio 2021

Eten exact op tijd om op te halen goede kwaliteit en alles goed heet wat met deze grote bestelling een uitdaging zou lijken top!!!

Reacção a La Cubanita

bedankt voor uw reactie, Goed om te horen dat het lekker was!!

Nova
12 maio 2021
Irene oosting
10 maio 2021

Toppers!! Eten was lekker!! Kreeg nog wat extras omdat ik jarig was!

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen dat het lekker was!

Rens
9 maio 2021

Prima gegeten. Jammer dat de zoete patat er alleen niet bijgeleverd waren terwijl wel besteld.

RayMar
9 maio 2021

Gewoon prima!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy koopmans
8 maio 2021

We worden altijd zo vriendelijk geholpen , en het eten was weer heerlijk !!!

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, leuk om te horen!!

Kim
4 maio 2021

Lekker gegeten! Alles is goed verpakt en zelf na ruim 20 minuten naar huis rijden, nog warm! We hebben weer genoten maar zijn blij als wij straks weer bij jullie in het restaurant mogen eten

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor de reactie, hopelijk tot snel in het restaurant!

Angelique
2 maio 2021

Het was weer lekker. Zelfs iets eerder bezorgd. Kroketten waren dit keer niet echt warm, de rest wel. Andere keren was alle de goed warm

Reacção a La Cubanita

Fijn dat jullie lekker hebben gegeten!!

Patricia Groot
30 abril 2021

Alles was heerlijk, kwam goed warm en verpakt aan. Een minpuntje, ze waren een gerecht vergeten.

Reacção a La Cubanita

Beste Patricia, bedankt voor de reactie en ik geef het door dat er goed op gelet moet worden dat de bestelling compleet is.

kristie van der hulst
30 abril 2021

heel lekker eten! ik raad dit zeker aan aan anderen

Reacção a La Cubanita

Beste Kristie, bedankt voor de reactie, fijn dat jullie genoten hebben.

Patricia
29 abril 2021

Erg lekker allemaal zoals altijd! Jammer dat sausjes/marinade apart verpakt zijn

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor de reactie, fijn dat jullie genoten hebben!

Stefan
27 abril 2021

Eten was lekker, bezorging was halfuur te laat...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

We gaan erop letten Stefan, bedankt voor de reactie.

Ano niem
19 abril 2021

Het was heerlijk

Van setten
18 abril 2021

De meeste gerechten waren lekker. Het dessert was vergeten mee te geven. Na bellen werd het na een tijdje nog gebracht.

Alkmaar
17 abril 2021

We hebben weer lekker gegeten!

Thea
15 abril 2021

Het was weer heerlijk en alles was nog netjes warm.

Jacq
14 abril 2021

Altijd top!

Derek
10 abril 2021

Heb weer heerlijk genoten van een La Cubanita maaltijd. Heerlijke hapjes. Alles was warm, zelfs de glimlach van de bezorgster. Bedankt weer :D

Gaby
9 abril 2021

Top geregeld, heerlijk gegeten!

P Leensen
8 abril 2021

Wij waren helaas niet zo tevreden over het eten. De aardappelpatat was veel te lang gebakken en heel hard. De hamburgers zagen er niet heel lekker uit en smaakte ook niet zo lekker. Sparribs vielen al van het bot af. Jammer maar helaas waren wij dit keer niet tevreden

Marina
8 abril 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging was ruim op tijd. 1 Gerechtje was niet meegeleverd maar na één telefoontje werd dat direct opgepakt en voordat we aan het dessert toe waren, werd ook dat geleverd met een kleine geste vanwege het ongemak. Top!!

Nicole
6 abril 2021

Eten was lekker, goed verpakt. Wat mij betreft hadden de hamburgertjes wat donkerder gebakken mogen worden, ook zo voor de bacon die om de spek heen zit maar dat is persoonlijk.

Henk berends
4 abril 2021

Het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wijngaarden
4 abril 2021

Eten was lekker! Bezorging was alleen niet corona proof. Dit is wel aandachtspuntje..

Amy Vrind
2 abril 2021

De varkenshaas was iets te doorgebroken en de kipstukjes met bacon mogen de kipstukjes wel wat groter. Ik had nu 3 dunne reepjes kip en de bacon was 3x zo groot. Verder erg lekker gegeten. De garnalen en de cheesecake waren verrukkelijk.

Chantal
1 abril 2021

Heerlijk gegeten, waren wel wat dingetjes vergeten mee te geven, maar het was ruimschoots genoeg. Bezorgen zou later zijn dan onze gewenste tijd, dus opgehaald.

Jill
31 março 2021

Snel bezorgd, vriendelijk en de warme tapas waren nog goed warm!

Nancy van Balen
29 março 2021

Prima gegeten! Was erg lekker. De warme box mocht nog wel wat warmer. Misschien warmhoud bakjes gebruiken ipv folie.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en de feedback!

L. Keijzer
27 março 2021

Aller vriendelijkst personeel bij het afhalen. Heerlijk gegeten. Dank jullie wel voor dit'.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Leuk om te horen!

Tanja de Regt
20 março 2021
A Schoonderbeek
17 março 2021

Keurig verzorgd en heerlijk gegeten

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen!

Jan Limbach
9 março 2021
Reacção a La Cubanita

Bedankt voor de beoordeling!

Channah
8 março 2021

Heerlijk gegeten.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, goed om te horen dat het lekker was!

W.dekker
8 março 2021

Het eten was heerlijk .

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen dat het lekker was!

Angelique
7 março 2021

Was weer prima bezorgd. Het was weer lekker en we zaten helemaal vol.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, goed om te horen dat het lekker was!

Jessie
7 março 2021

Eten was wel erg lauw. Maar op zich niet zo erg, in de oven gedaan. Alles was wel te bruin gebakken (behalve de hamburgers die waren eigenlijk te rauw) .

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en feedback. We gaan er mee aan de slag.

Daan
6 março 2021

Perfect optijd, warm en heerlijk! Niks op aan te merken.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat jullie ervan hebben genoten!

Aniek Haakman
2 março 2021

Top!!

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. leuk om te horen!!!!

Nancy
1 março 2021

Jammer zeg, ten eerste hebben we 1,5 uur moeten wachten voor onze bestelling. Dat zou minder erg zijn als het eten goed zou zijn. Ik was een fan van jullie eten maar wat gaat de kwaliteit achteruit zeg. Saus bakjes worden ook minimaal gevuld, vond het erg karig. Al met al 2 sterren!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

heey Nancy, Jammer dat het zo is verlopen en dat jullie zolang hebben moeten wachten op het eten, we hopen dat jullie nog een keer bij ons zullen bestellen en dat het dan beter is. We gaan met de feedback aan de slag.

Simon
1 março 2021

Het was lekker, maar een beetje gewoontjes. Het was niet bijzonder warm, wel lekker. We hadden besteld voor 18:00, op de bon stond een bezorgtijd van 19:00 en het kwam om 18:20 aan.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en feedback! We gaan er mee aan de slag!

Sita
26 fevereiro 2021

Lekker, maar appart verpakken was het eten langer warm gebleven. Omdat er over de schaal aluminiumfolie zat, moet je hard door eten zodat laatste in de schaal ook nog warm is. Bezorging was super.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en feedback, We gaan er mee aan de slag

Onno Catshoek
21 fevereiro 2021

De presentatie op de zwarte schalen, welke niet bestemd waren tegen de warmte omdat ze vervormd waren geraakt, i.c.m. een rol aluminiumfolie kwam niet echt uitnodigend over. Door deze manier van verpakken waren de zoete aardappel patatjes een kleffe bedoening en verre van knapperig. Het bezorgmoment was 15 minuten voor afgesproken tijd, wat ik iets te op tijd vond. De bezorger was allervriendelijkst en discreet. Het eten (behoudens de zoete aardappel patatjes) was prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Agnes
21 fevereiro 2021

Eigenlijk viel alles heel erg tegen. Maar vooral de maïskolven en de spareribs zagen er niet uit. Ik heb in pre corona tijd heel vaak bij jullie in het restaurant gegeten, maar zo heb ik het nooit geserveerd gekregen. Ondanks dat ik het heel erg lief vond dat jullie nieuwe maïskolven en spareribs kwamen brengen, was de ervaring heel slecht. Ook vroegen wij ons af waarom er een sneetje brood erbij zat, bij de tweede levering. Ik mis uit eten gaan, maar dit vond ik echt verschrikkelijk. Echt heel erg jammer!

Sanne en Mike
20 fevereiro 2021
Rutte
18 fevereiro 2021

Online besteld rond 15:30 uur, met keuze bezorging 18:15 uur. Kreeg al snel bericht dat dit 20:00 uur zou worden! Biedt dan de optie 18:15 uur niet aan zou ik zeggen. Kon het toen wel zelf ophalen om 18:15 uur, maar bij aankomst moest ik nog 3 kwartier wachten. Eenmaal thuis was het eten grotendeels niet meer warm. Geen beste ervaring dus. Wel bood La Cubanita aan 50% van het betaalde bedrag terug te storten. Dat heb ik inmiddels ook ontvangen. Op zich een nette oplossing, maar ik zal hier niet nog een keer bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kruijt
16 fevereiro 2021

Vond het niet heel vers. Tomaat met mozzerella zat in een te vet sausje en de andere sausjes die er los bij zaten , daarvan was niet precies duidelijk waar het bij hoorden.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en de feedback. We gaan er mee aan de slag.

Christiaan Meulenbroek
15 fevereiro 2021

Wij hebben besteld voor 17.40 uur, deze tijd was nog beschikbaar via jullie website. Na het bestellen kregen wij al een mail dat de bezorgtijd rond 20.00 zou worden. Pas na 20u werden wij gebeld met de mededeling dat de bestelling nog gemaakt moest worden en dat de helft van de warme gerechten inmiddels op waren. Hiervoor in de plaatst moesten wij een andere optie doorgeven. Wij hebben toen gekozen voor 2 x de chorizokroketten en 2x de kipspiesjes met kruidige saus. Uiteindelijk stond om 20.55 de bezorger aan de deur, 3uur en 15 minuten later als de afgesproken tijd. Daarbij klopte de bestelling ook niet. I.p.v. de kipspiesjes zijn er 2x de kipkluifjes bezorgd. Deze zijn direct in de vuilnisbak beland. Wij snappen dat door Valentijnsdag de bezorgtijden langer zijn. Maar het feit dat er pas om 20.00 wordt gecommuniceerd(1 u en 20 kin de oorspronkelijke bezorgtijd) en het dan vervolgens nog 55 minuten duurt tot aan de bezorging, dat de helft van de bestelde warme schotels uitverkocht bli

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
15 fevereiro 2021

Super aardige mensen. Ze bleven ook rustig ondanks alle drukte. Eten was heerlijk! Niks op aan te merken. Alleen het was al een beetje afgekoeld bij aankomst. Sommige dingen zoals de hamburgers en patat waren echt koud na het uitpakken op tafel. In zijn totaal heerlijk genoten👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

Beste Lisa, fijn om te lezen en bedankt voor je bericht!

Lisanne
14 fevereiro 2021

We hadden om 18 uur gereserveerd en uiteindelijk was het 20 minuten later pas klaar (is niet handig met een klein kind). Toen we alles uitpakte kwamen we erachter dat er geen brood bij zat. Deze werd na een uur gebracht, dus dat was een soort toetje. De meeste dingen waren ook niet echt warm. Je zou toch zeggen dat je weet hoe druk het gaat worden met online reserveren. Helaas, volgende keer beter.

Reacção a La Cubanita

Beste Lisanne, bedankt voor de feedback. We hebben erg ons best gedaan om zo op tijd mogelijk iedereen zijn bestelling te leveren. Jammer dat er dan iets ontbreekt! Onze excuses hiervoor.

Koen
14 fevereiro 2021

1 uur smiddags besteld, 6 uur aangegeven, half 9 eten, das niet helemaal de bedoeling volgens mij. Apart dat er dan ook alsnog gerechten op kunnen zijn. Verder wel lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

Beste Koen, Jammer om te lezen dat het op deze manier is verlopen. Helaas kunnen wij tijdvlakken niet uit zetten in ons systeem, echter alleen een andere tijd doorgeven. Door de drukte van gister hadden wij al vroeg veel bestellingen en liep de tijd uit. Onze excuses hiervoor. We zijn blij te lezen dat het eten wel gesmaakt heeft en hopen dat jullie evengoed een fijne avond gehad hebben.

Meeuwissen
14 fevereiro 2021

Leuke enthousiaste bezorger en erg vriendelijk. Heel erg lekker gegeten. Zaten alleen harde stukjes in de hamburgertjes dat was wel erg jammer. Honing mosterd saus was daarentegen echt Top!! Voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

Goedenavond, fijn om te lezen, bedankt voor uw bericht. We nemen het bericht over de hamburgers mee.

J.h
14 fevereiro 2021

Na best lang te hebben gewacht op de bestelling viel het erg tegen wat we kregen. Niets was meer knapperig, wat dat wel hoorde te zijn en erg kleine porties. Brood was hard en droog. Beetje jammer allemaal.

Reacção a La Cubanita

Goedenavond, jammer om te lezen. We doen altijd ons best om de kwaliteit zo goed mogelijk te houden bij het bezorgen. We nemen uw bericht mee.

Kleine
14 fevereiro 2021

Gisterenavond hadden wij een bestelling geplaatst via jullie website. Wij hadden een tijd afgesproken van 18:30 ivm het werk van onze dochter. En wat schept onze verbazing, het eten werd ineens om 18 uur bezorgd?! Eerst kregen we al mail dat het 18:45 werd toen 18:55 en ineens ging de deurbel. Wat gaat hier niet goed? Wij waren hier erg verbolgen over en hebben dat uiteraard ook aan de bezorger laten weten. Hij kan er niets aan doen maar we vonden het apart en zeer zeker niet fijn. Ik gaf aan dat we expres om 18:30 hadden gevraagd vanwege onze dochter haar werk en dat het nu juist wellicht koud zou zijn Nou zegt ie nog, er zitten gerechten tussen die ook nog even in de oven kunnen en tja hij werd ook maar gestuurd. Opwarmen zou niet de bedoeling moeten zijn, dan worden bepaalde gerechten taai en niet lekker meer. We konden niet anders dan het te accepteren en hopen dat het lekker is. We hebben het even op een warme plek gezet in de folie en zetten het eten om 18:30 op tafel. Helaas

Reacção a La Cubanita

Goedenavond, graag zouden wij u persoonlijk te woord staan nav uw bericht. Kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen? Wij kunnen uw gegevens helaas niet vinden.

Rianne
14 fevereiro 2021

Het eten was lekker en goed warm. Bij ophalen had ik het niet warmer thuis gekregen als dat het nu thuisbezorgd werd. Wel mag de chauffeur iets rustiger de straat inrijden (als je al later bent dan maar veilig te laat 😉) We hadden bezorgtijd 19 uur gevraagd en de schatting van jullie was 19.30 uur. Dit werd nog iets later, maar met dit weer niet onbegrijpelijk. Het lekkere eten maakte dit weer goed.

Reacção a La Cubanita

Beste Rianne, bedankt voor het bericht en fijn om te lezen dat jullie genoten hebben.

Esther
12 fevereiro 2021

Het eten is een uur later bezorgd dan de bedoeling was. (19 uur ipv 18 uur)

Leo
12 fevereiro 2021

Wij hebben twee warme tapasboxen besteld . En ze waren heerlijk en ook nog gord warm ondanks de barre koude buiten. Het duurde wel lang, voordat de boxen werden geleverd, een half uur later dan gepland. Maar overall zijn we zeer tevreden.

Manon
9 fevereiro 2021

was weer erg lekker netjes optijd

De Jong
7 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten! Goede prijs kwaliteit verhouding! Er zou vuurwerk op dessert (ivm 40 jarig huwelijk) mee geleverd worden, echter dat ontbrak helaas. Maar dat mocht de pret niet drukken.Een aanrader!

Bogaard
7 fevereiro 2021

Vrolijke bezorging en heerlijk eten!! Enig minpuntje was dat de mais koud en heel waterig, zacht en smaakloos was.

Janine
5 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten!

S. Ostendorf
4 fevereiro 2021

Was weer lekker. Miste alleen mijn honig saus bij de kip. Stukjes kip.

Esther
3 fevereiro 2021

Heerlijk heerlijk heerlijk. Zoals altijd, super service en altijd een lief persoonlijk geschreven berichtje van La Cubanita. Ik kan niet wachten om weer in het restaurant te kunnen eten. Maar tot die tijd bestel ik graag online. Liefs Esther

Angelique
1 fevereiro 2021

Eten was goed heet. Via de mail werd je op de hoogte gehouden hoe laat je eten ongeveer werd bezorgd en een mail, toen ze gingen rijden. Wij waren erg blij, na het verschrikkelijke uber eat, daar zouden we 3 dagen later nog wachten op eten. Dit was echt goed te doen

langedijk
31 janeiro 2021

Hallo, De tijd was goed, 17.30 besteld en 17.35 gekomen. Ik vond het handig dat jullie alvast de fooi hadden verwerkt bij betalen. Er werd niet contactloos neergezet, de bezorger gaf het in mijn handen ipv voor de deur neer te zetten. Ik vond de tapas redelijk; vleesjes waren niet echt heet maar beetje warm. Nmi zou er een andere verpakking moeten komen voor meer warmte behoud. Ik vond het lekker voor een keer maar bestel niet nogmaals. Dan wacht ik liever tot de horeca weer open mag en je lekker warm/heet eten krijgt in de zaak. Evengoed bedankt want de hapjes waren gewoon lekker maar niet echt warm. Vrienden hadden een paar weken terug 5 soorten desserts besteld, zeifen zij maar dat miste ik in de bestelling. Groetjes!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joy
31 janeiro 2021

Wij dachten oprijd om 16:45 te bestellen, bezorgtijd aangegeven om 18:30. Kreeg wel netjes een mailtje dat het 18:50 zou worden, uiteindelijk werden de tapas om 19:15 bezorgd. Ik snap dat het een druk tijdstip is, maar misschien handig om dit tijdens bestellen aan te geven. Zodat je zelf kan bepalen of je die beschikbare ook ok vind. Gehaktballetjes leken uit blik te komen, kaaskroketjes waren niet meer krokant en alle tapas waren lauw. We zijn beter van la cubanita gewend.

Erwin
30 janeiro 2021

Warme en koude tapas besteld. Op afgesproken tijg bezorgd en erg van genoten. Alle tapas waren zeer lekker

J. Huizenga
26 janeiro 2021

Het eten was lekker, de bezorgster vriendelijk, maar de bezorgtijd rampzalig! Had om 17.30u besteld, maar het eten kwam pas om 19.00u! Dat is echt niet oké!!!

Jose
26 janeiro 2021

We hebben heerlijk genoten van de tapas. Fijn ook dat we zo snel al konden afhalen. Alles was lekker. Van de garnalen kroketjes had er wat mij betreft wel eentje meer bij gemogen. We hadden er 3.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie wat fijn om te horen dat jullie lekker hebben gegeten. Helaas aan de porties van de garnalen kroketjes kunnen wij niks aan doen dit word zo aangeven bij ons. Ik zal het nog wel een keer aankaarten bij ze of dat het er meer worden

Lydia
25 janeiro 2021

Erg lekker weer allemaal, maar de gehaktballen vielen dit keer niet in de smaak! Ze smaakte te gemaakt, alsof ze zo uit blik kwamen! Carpaccio was erg weinig voor 3,50 per stuk? gratis blikjes voor een bestelling van 96 euro? we waren met 4! Echt jammer dit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

Wat fijn om te horen dat het lekker gesmaakt heeft. Ik heb doorgegeven dat ze even naar de gehaktballen moeten gaan kijken en dat ze op moeten letten hoe de carpaccio word weggegeven. Met de gratis blikjes kunnen we helaas niks doen het is helaas de actie dat wij er maar 2 mogen geven per bestelling en helaas niet meer.

Aren Tahapary
24 janeiro 2021

Echt onwijs genoten weer

Rianne
22 janeiro 2021

Wij waren gisteren 10 jaar samen. En omdat wij niet uit eten kunnen zoals iedereen. Bestelde we voor ons gezin met jonge kinderen eten. Dit eten hebben we om 17.30 besteld. Verwachtte levertijd 19.00-15. Uiteindelijk na 3 telefoontjes en de kids een broodje knakworst kwam ons eten om 20.15 uur. Wel excuses maar verder helemaal niks. Belachelijk!! Voor ons geen la cubanita meer!!

Lis
19 janeiro 2021

Bezorging kwam ruim 60 min te laat. Zonder bericht lang moeten wachten.

Mariette Rood
19 janeiro 2021

Onze bestelling was heel goed verzorgd en goed warm. Het was alleen veel te veel. En dat is lastig inschatten als je online allemaal hapjes bestelt. Kan er aangegeven worden hoe groot een portie is in gewicht?

Reacção a La Cubanita

bedankt voor uw reactie wat fijn om te horen dat alles gesmaakt heeft. Bedankt voor de feedback we gaan kijken of we hier iets mee kunnen gaan doen

Ilse
17 janeiro 2021

Het was weer heerlijk!

Trudie
17 janeiro 2021

Vriendelijke bezorger. Goed te zien dat er minder verpakkingsmateriaal gebruikt wordt dan bij de vorige keer! Mooi om dat te zien!

R.G.M.
15 janeiro 2021

Prima gegeten 😊

Athene
12 janeiro 2021

Bij de varkenshaas met champignonsaus zat geen champignon saus, hierover heb ik gebeld, maar er werd gezegd dat ze het wel kon sturen maar waarschijnlijk toch koud aan zou komen, dus niet veel zin had en toen heb ik gezegd dat t dan niet hoefde. Ik kreeg 3 kip/bacon rolletjes ipv 4, normaal als ik zou komen eten zou t geen probleem zijn en zou ik gewoon nieuwe bestellen, maar hier betaal ik nu gewoon voor, dus vind dat niet netjes. Hierover heb ik niks gezegd tijdens het bellen, want wilde niet te veel zeuren.

Whitney
11 janeiro 2021

Wederom heerlijk genoten van overheerlijke tapas!

Sebastiaan
11 janeiro 2021

Bezorging keurig op tijd en eten goed verpakt en lekker warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

bedankt voor uw reactie, wat fijn om te horen dat het allemaal lekker gesmaakt heeft

Ronald
4 janeiro 2021

Helaas waren de zoete aardappelfrietjes erg slap.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

Goede dag, wat vervelend om te horen. Ik heb dit doorgegeven en wij gaan kijken wat we hier aan kunnen veranderen

Janine
3 janeiro 2020

Bezorging mooi op tijd en vriendelijk. Helaas hele slappe zoete aardappel friet. Werden netjes nieuwe bezorgd die waren ietsiepietsie beter maar nog steeds erg klef. Afgelopen zomer ook eens besteld en toen was alles perfect en was helemaal enthousiast, zelfs knapperige frietjes. Nu was ik wat teleurgesteld in de hapjes.

Reacção a La Cubanita

Wat fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. wij zijn ook erg bezig om te kijken wat we precies met de zoete aardappel gebeurd waarom het zo slap word.

martin smink
2 janeiro 2020
Sieben
29 dezembro 2020

Heerlijk thuis uit eten geweest. Cheesecake was super dessert!

Reacção a La Cubanita

Wat fijn om te horen dat jullie lekker hebben gegeten.

Kim
29 dezembro 2020

Was weer onwijs lekker! Wij wonen 20 minuten rijden van Heerhugowaard af en als wij thuis komen is het nog warm en de kwaliteit is uitstekend! in 1 woord genieten!! Hopen dat wij snel weer bij jullie gezellig kunnen komen eten

De Wildt
29 dezembro 2020

Het was een beetje spannend op de 1e Kerstdag de bestelling te doen, maar alles prima geregeld en goed, weer eens wat anders en met diverse gangen. (ps. misschien een tip voor volgend jaar om eerder te kunnen bestellen, ook meer publiciteit voor (nog) meer klandizie wellicht..)

Reacção a La Cubanita

Wat fijn om te horen dat jullie lekker hebben gegeten. De tip nemen wij zeker mee.

Jos Baltus
28 dezembro 2020

Matig tot slecht. Koud, taai, smaakloos meuk. Viel erg tegen.

Lisa
27 dezembro 2020

De bestelling werd op de minuut nauwkeurig geleverd, top! Daarnaast was het eten heerlijk én nog lekker warm.

Esther
26 dezembro 2020

Super lekker gegeten! Voor de eerste keer dat we deze Cubanita geprobeerd hebben, zeker een blijver!

Reacção a La Cubanita

Wat fijn om te horen dat jullie lekker hebben gegeten

Amy
26 dezembro 2020

Eten was erg lekker. Met ophalen ging het verkeerd (verkeerde bestelling meegekregen) maar netjes opgelost.

Jan de Koning
26 dezembro 2020

Wij hebben erg genoten van alle tapas-hapjes uit de diner en tapasboxen !! Alles zelf gefrituurd of in de oven afgebakken en het smaakte geweldig. Sausjes, dressings, groentes en kaas, alles mooi verpakt en met de gebruiksaanwijzingen kan het niet misgaan. Wij hebben een heerlijke Kerstdiner gehad, la Cubanita- medewerkers bedankt voor alles !!

Reacção a La Cubanita

Wat goed om te horen dat dit een succes was. Voor ons was dit nieuw maar het werkte zeker goed

Niels
26 dezembro 2020

Eten kon warmer aangeleverd worden, zat nu een beetje tegen de Mc. Donalds temperatuur aan......behoorlijk lauw.

Bianca
25 dezembro 2020

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd.

Jo
25 dezembro 2020

Super lekker gegeten en ondanks dat het kerst is waren ze mooi optijd

Reacção a La Cubanita

Wat fijn om te horen dat jullie met kerst een leuke avond hebben gehad en dat het lekker heeft gesmaakt.

Alkmaar
24 dezembro 2020

Perfect op tijd, en nog super warm! Wij hebben genoten!

Ashley Van Der Gragt
24 dezembro 2020

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

Brenda
23 dezembro 2020

We kennen La Cubanita als een fantastisch restaurant met heerlijke tapas gerechten. Maar het bezorgde eten was hier niet mee te vergelijken. De patat was super slap. En zo ook de kip was niet knapperig. We zijn beter gewend.

Denise
22 dezembro 2020
Trisha
22 dezembro 2020

We hebben echt heelrijk gegeten, smaak was goed en de hoeveelheid ook. We moesten een half uur rijden, maar het eten was nog goed warm.

Sandra Klercq
21 dezembro 2020

Lekker gegeten. Alleen we hadden bezorgvoorkeur om 17.45 uur. Kregen na bestelling de bezorgtijd is 18.20 uur. Niet heel aardig. Dat hadden we liever van te voren geweten dan hadden we ergens anders besteld. Wij wilden namelijk op tijd eten. Uiteindelijk kwam het eten pas om 18.45 uur. dus nog later dan de verwachte bezorgtijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita
20 dezembro 2020

Prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon
20 dezembro 2020

patat was wat zacht de zoete aardappel friet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rianne
20 dezembro 2020

Voor half 7 zorgen besteld. Kregen vlak erna mailtje dat het 19.10 werd. Bezorger kwam 19.50 aan. Eten was wel warm. Maïskolf was groen/bruin. En kroketjes slap. Verder smaakte het goed.

Mandy
20 dezembro 2020

Heerlijk maar dan ook echt heerlijk gegeten!!

Wendy koopmans
19 dezembro 2020

Top service Lisa Was weer heerlijk 👍👍👍👍

Annemieke
18 dezembro 2020

Heerlijk gegeten! Het was alleen even schrikken dat de bestelling ineens bijna 3 kwartier eerder werd bezorgd dan de vooraf door La Cubanita aangegeven verwachte bezorgtijd.

Marlou
14 dezembro 2020

Bezorging ruim een half uur te laat. Daarnaast zat er één gerecht er niet bij. Na een telefoontje wel later nog bezorgd.

Kelly
13 dezembro 2020

Aangegeven de bezorging om 6 uur te laten komen . Kort daarna krijg ik mail dat het om 18:30 Word gebracht en vervolgens word er om half 6 al aangebeld met de bestelling! Terwijl niet iedereen er dus al was dus eten word koud etc. Hopelijk word hier wat mee gedaan.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bert Homan
13 dezembro 2020

We hebben ontzettend genoten van onze bestelling bij Cubanita in Heerhugowaard. De warme en koude gerechten waren bij aankomst ook warm en koud en smaakten voortreffelijk. Voor ons 5 sterren. Dit gaan we herhalen.

Jeroen galjee
13 dezembro 2020

Eten viel erg tegen. Met name de gehaktballetjes, hamburgertjes en het brood waren erg slecht en in geen enkel opzicht te vergelijken met wat er gewend zijn van het eten bij lacubanita. Erg jammer want we hadden er veel meer van verwacht. Niet voor herhaling vatbaar helaas. Enige pluspunt was positieve noot bij bestelling.

Ex
8 dezembro 2020

Eten was goed verpakt en warm. Alleen de bezorging was een half uur later dan in de bevestigingsmail stond. Misschien klant extra informeren over uitloop bezorgtijd.

Demi Stathi
7 dezembro 2020

Was erg lekker👍👍

Kaylee
6 dezembro 2020

Ik had besteld met bezorg tijd 18uur kreeg een mail dat het pas 18.30 kwam en het was er 18.45.Dus niet tevreden. Het eten was te doen maar niet heel warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita
6 dezembro 2020

Tapas was goed van smaak. Wij hebben er van genoten. Tijdig gereed en prima verzorgd. Voor herhaling vatbaar!

Suro
6 dezembro 2020
Hiddinga
5 dezembro 2020

Het eten was heerlijk, kwaliteit was smakelijk en warm.

B.
5 dezembro 2020

Smaken hadden wat beter (malser) gemogen. Zoete friet was helemaal slap.

Arthur Peijnenburg
4 dezembro 2020

Bezorging was in eerste instantie naar verkeerde stad gereden. Eten kwam daardoor 45 mijn later dan gepland. Het eten was daarin tegen nog steeds warm aangekomen.

Inge
3 dezembro 2020

Het huis was moeilijk te vinden dus eten was koud. Vond het eerlijk gezegd niet zo bijzonder als bij jullie in het restaurant, sorry. Patat was slap, cherry tomaat slap etc.

Jacqueline
1 dezembro 2020

Vandaag jarig dus lekker wat besteld bij jullie. Super lekker gegeten weer. Hou ervan!!! Mis alleen de dadels met spek 😜

Ruud
29 novembro 2020

Lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Post
29 novembro 2020

Ik heb wel eens beter gehad. Brood was hard doorgebakken toast was slap,

Priscilla
29 novembro 2020

Snelle bezorging, tapas waren goed warm, behalve de zoete aardappel friet, was erg slap en afgekoeld. Maar heerlijk eten, snel en niet duur!

Albert Van Vuure
29 novembro 2020

Heerlijk gegeten weer!

Wendy
28 novembro 2020

Prima. Alles warm en op tijd

Angie
27 novembro 2020

Heerlijk gegeten

Erica
24 novembro 2020

Het eten was heerlijk. Alleen de verpakking kan stukken beter. De zwarte kunststof schalen met vakjes waren door de hitte van de gerechtjes helemaal verschrompeld. Ze konden niet meer plat op tafel staan. Ze passen ook niet in de bruin papieren tasjes. De gehaktballetjes met saus zaten in leuke kartonnen bakjes, maar die lekten, het verpakken met alu folie voorkomt dat niet. Het is echt jammer want de presentatie van de gerechtjes komt zo niet tot z'n recht. Mooie kartonnen boxjes (met echte La Cubanita opdruk) voor de "droge" gerechten en afsluitbare kunststof bakjes voor de "natte" gerechten zou fijner zijn. Er zat een leuk handgeschreven berichtje bij het eten op de achterkant van een bierviltje. Die bewaren we!

Io
22 novembro 2020
Ingrid
22 novembro 2020

Heerlijk eten geleverd op het aangegeven tijdstip.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon
21 novembro 2020

eten is normaal altijd super nu heel droog slappe zoete aardappel friet ben dit niet gewend hebben al 2x eerder online besteld en thuis laten bezorgen maar dit keer vond ik er weinig aan

Herman
20 novembro 2020

Helaas matig eten jammer

Romy
20 novembro 2020

We hebben lekker gegeten! Het eten was alleen een klein beetje lauw bij aankomst en de zoete aardappelfrietjes waren wat slap. Maar het was evengoed lekker!

Glandorf
20 novembro 2020

Eten was er een kwartier te vroeg. Nu maakte dat voor ons niet uit. Het eten zelf was niet heel warm. Ik denk dat als de zoete aardappel friet anders verpakt wordt het minder klef is en het bakje daarna ook niet half gesmolten is.

Jo
18 novembro 2020
Ada
18 novembro 2020

Dit keer iets minder tevreden.toast met zalm : zalm zonder brood in karton en brood, niet geroosterd, bij het andere brood. De gambaspiesjes waren koud

Suzanne
16 novembro 2020

Het eten was allemaal lekker, op de hamburgertjes na die hadden weinig smaak, het had nog lekkerder geweest als het eten nog wat warmer was geweest. Het was nu al lauw dat het bezorgt werd wat er voor zorgt dat je toch iets te snel alles gaat opeten wat jammer is om er echt van te genieten. Ook zaten er maar 2,5 kroketje bij. Jammer want vond de chorizo kroketjes juist heel lekker

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor de reactie. Wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens was. Wij zijn blij met de feedback die we krijgen en we gaan hard aan de slag zodat dit niet meer zal gebeuren.

Bas Duineveld
15 novembro 2020

Alles was nog gloeiend heet, duidelijk verpakt welke saus bij welk hapje hoorde. Alles smaakte net zo lekker als in het restaurant, alleen de kipkluifjes leken minder vers (alsof ze ruim van tevoren bereid en alleen nog opgewarmd waren)

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. Bedankt voor de feedback wij gaan er mee aan de slag.

Manon
14 novembro 2020

Heerlijk gegeten. Eten was goed warm. Het was bijna alsof we bij la cubanita zaten zo heerlijk hebben we gegeten.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Wat goed om te horen dat alles zo naar wens was.

Tamara
13 novembro 2020

Normaalgesproken is het beter van kwaliteit. Maar dit keer was het echt een tegenvaller. De mais was veel te lang gekookt, verkleurd en smakeloos. De kaaskroketten waren zeer donker en uitgedroogd. Erg weinig dip voor bij broodjes, de zoete aardappelfrites waren koud en ook de aardappels waren uitgedroogd. Verder was de gewenste bezorgtijd ruim 30 minuten voor de daadwerkelijke tijd.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor de reactie Wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens was. Wij zijn blij met de feedback die we krijgen en we gaan hard aan de slag zodat dit niet meer zal gebeuren.

Claudia van Westen
12 novembro 2020

Kroketjes en patat waren taai geworden, brood uitgedroogd aan de zijkanten (niet zo vers als ik van jullie gewend ben), kip was droog, maïs doorweekt in de boter (daardoor zacht?) Wij eten altijd heel erg graag bij jullie, maar dit vonden we minder geslaagd... Sorry, maar wil eerlijk zijn zodat jullie het kunnen verbeteren. Succes ermee!

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor de reactie, Wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens was. Wij zijn blij met de feedback die we krijgen en we gaan hard aan de slag zodat dit niet meer zal gebeuren.

Purperreiger
10 novembro 2020

De bezorging was zeer snel en de tapas heerlijk. We hadden van alles wat. Er was van alles voldoende met veel smaak. De bijgeleverde sausjes waren passend en de dekseltjes bevatten waar het bij hoorde. We zullen zeker nog eens bestellen

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Wat fijn om te horen dat het allemaal gesmaakt heeft.

Ingrid
9 novembro 2020

Service gaat heel ver!!! Toppers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. En super bedankt voor de goede beoordeling.

Hans
9 novembro 2020
Marion Helsper
8 novembro 2020

Matig, alles zeer basic. Niet voor herhaling vatbaar

Brewster
7 novembro 2020

Ik kreeg eerst de verkeerde bestelling maar dit werd meteen opgelost na een belletje en we kregen een half uur later de juiste bestelling. Alles netjes verpakt, op elk bakje stond geschreven waar het bij hoorde. Lekker gegeten.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat het allemaal gesmaakt heeft.

Lisette Schaap
7 novembro 2020

Was weer heerlijk! Dit kan zomaar eens een wekelijks feestje worden thuis! Oh ja wil graag wel meedoen met de win actie dus bij deze ‘winnen!’ Haha Jummie!

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Fijn om te horen dat het allemaal gesmaakt heeft.

Bianca
7 novembro 2020

Het was niet best....maiskolven waren waterig, warme tapas leek niet vers, maar opgewarmd in de magnetron. Heel andere ervaring dan in het restaurant.

Cynthia
5 novembro 2020

Echt heerlijk gegeten!! Aanrader.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat jullie lekker hebben gegeten

Peter Schagen
3 novembro 2020
Dekker
3 novembro 2020

Er was varkenshaas besteld. Kregen gefrituurde zoete aardappel. De bestelling was niet erg warm Wat we kregen was lekker

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat u niet het goede gerecht heeft gehad wat u besteld heb. Ondanks dat zijn we wel blij om te horen dat het gesmaakt heeft.

Lonneke
3 novembro 2020

Helaas was de bezorging nagenoeg koud.... Alleen folie over een plastic bakje in een papieren tas houdt een warme maaltijd niet warm. Daarnaast waren de kip met honingmosterdsaus niet wat we normaal gewend zijn bij jullie.... was iets heel geks nu ... en de zoete aardappelfrietjes waren helemaal ernstig.... koud, en slap. Excuus dat ik het zo allemaal benoem, maar we zijn gek op la cubanita, kwamen er vaak en keken er nu zo naar uit.... Dan is dat echt balen als het zo tegen valt.....

Reacção a La Cubanita

Beste Lonneke, Bedankt voor de reactie Wat vervelend om te horen dat dit niet goed is bevallen. Wij zijn blij met de feedback die we krijgen en we gaan hard aan de slag zodat dit niet meer zal gebeuren.

Armand
2 novembro 2020

Eten was prima jammer dat de pasta salade in een kleine bakje zat. (Hij was heerlijk) Bezorging was ruim voor de afgesproken tijd. Saus in aparte bakjes met de tekst erop bij welk gerecht deze hoorde. Leuk dat berichtje erbij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat het lekker was.

Jeroen
1 novembro 2020

Erg lekker gegeten! Alleen de meloen met ham was wat “karig” (halve cm dikke plakjes meloen, meer dan voldoende ham!), maar voldoende voor de kids. Spareribs érg lekker en goed te kluiven, hamburgertjes blijven lekker!

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat het zo goed gesmaakt heeft. Bedankt voor de feedback hier gaan we wat mee doen.

C.M
31 outubro 2020

Heel goed! Erg lekker en veel variatie. Vers en voelt altijd weer als een feestje . ook goed verpakt. Eten komt optijd en vriendelijke medewerkers.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wij zijn erg blij om te horen dat het goed gesmaakt heeft.

Denise
31 outubro 2020

Mooi op tijd bezorgt, met een kaartje erbij met waardering dat we besteld hebben bij jullie. Dat was super leuk! Het wordt in mooie schalen bezorgt, dit staat gezellig op tafel. De sausjes zitten in apparte bakjes, zodat het gerecht niet verslapt. Echter misten we de knusse sfeer van het restaurant, naar in corona tijd een goed alternatief.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wij zijn erg blij om te horen dat jullie een gezellige avond hebben gehad.

Olga van der Sar
29 outubro 2020

Het eten was goed verpakt, alles netjes apart. En we hebben gesmuld het was heerlijk! Echt een aanrader!

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij om te horen dat het eten erg lekker was.

de munk
29 outubro 2020

Perfect op tijd heerlijk gegeten.Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. We zijn erg blij om te horen dat dit voor herhaling vatbaar is.

Karin
28 outubro 2020

We hadden tapas boxen besteld voor de verjaardag van mijn zoon. We vonden het tegenvallen gezien de prijs/ kwaliteit. De zoete aard patat was koud. sparribs & hamburgers leken opgewarmd in magnetron.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. We gaan met de feedback aan de slag

Nova
28 outubro 2020
Heleen Henneke
28 outubro 2020

Optijd geleverd! Goede service Bestelling was lekker en goed, maar de carpaccio was wat zuinig (lees: bordje maar half gevuld). Dat was jammer.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat het jullie gesmaakt heeft. Bedankt voor de feedback we gaan er mee aan de slag.

Martijn huizinga
26 outubro 2020

Was lekker . Sparerib was bijna koud net als de gehaktballen.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Wel vervelend om te horen dat er een paar dingen koud waren maar we gaan met uw feedback aan de slag.

Mandy
26 outubro 2020

Zeker een aanrader. Wij bestellen regelmatig en het is altijd lekker, warm en optijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor jullie reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest bij jullie!

Jonathan
26 outubro 2020

Het eten was lekker. Echter was de hoeveelheid veel minder dat ik verwacht had. Om de volgende keer met 1 volwassene en 3 kleine kinderen voldoende te eten, denk ik rond de 45-50 euro te moeten besteden. Dat wordt wat aan de hoge kant

Reacção a La Cubanita

Fijn dat wel alles heeft gesmaakt bij jullie, we zullen de opmerken doorzetten naar de franchise zodat we kunnen kijken of we ons hier in kunnen verbeteren.

Anoniem
25 outubro 2020

Lekker gegeten! Vlees was wat aan de koude kant, maar de rest was goed warm en weer heerlijk. Afhalen duurde wel langer. Is ook logisch natuurlijk als je voorheen een gewoon restaurant was en nu ineens alles anders moet doen. Voor iedereen wennen. Maar ze waren druk en deden goed hun best!

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Onze excuses dat het wat langer duurde bij de afhaal, maar we moesten inderdaad nog even onze draai vinden.

Miedema
25 outubro 2020

Wat was het heerlijk !!! Hoop dat jullie na corona ook afhaal blijven doen echt genieten !!!!

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat het heeft gesmaakt bij jullie.

Ilse
25 outubro 2020

Voor ons de laatste keer! Eten zou om 18.15 bezorgd worden. 18.30 werden we gebelt dat het erg druk was en dat ze er om 19.00 zouden zijn. Erg netjes dat er even gebelt werdt. Het werdt uiteindelijk 19.45 Dit verschil is echt te groot. Geef dan van te voren aan dat dit niet haalbaar is. En sluit de tijd af op de website. Dan weet je als klant waar je aan toe bent. Wij zitten te wachten met kleine kinderen, die we uiteindelijk maar wat anders hebben gegeven, en al te bed lagen dat het eten pas kwam. Heel jammer. Al begrijp ik dat het in het weekend druk kan zijn, scherm dan de niet te halen bezorgtijden af. Hadden we ervoor kunnen kiezen een dag later te bestellen en had iedereen tevreden geweest. We bestellen ieder weekend ergens eten, maar dit nog nooit meegemaakt.

Reacção a La Cubanita

Beste Ilse, bedankt voor uw bericht. We vinden het heel vervelend. Helaas hadden we gister een bezorgauto met pech, waardoor we met de tijden in de knoop zijn gekomen. Onze welgemeende excuses. We nemen nog contact met u op

Albert Van Vuure
25 outubro 2020

Heerlijk gegeten weer! Top dat het in deze tijden ook zo kan. Prima service en lekker eten. Zeker een aanrader

Reacção a La Cubanita

Goed om te horen dat alles is bevallen bij jullie! Bedankt voor jullie bestelling!

Dennis
25 outubro 2020
A Zwaan
24 outubro 2020

Helaas hebben wij niet kunnen genieten van het eten. Een bestelling gedaan voor 18.00 uur. Hierna kreeg ik een mailtje dat het 18.30 uur zou worden. Geen probleem tot nu toe. Om 18.20 kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling onderweg was. Om 18.50 wordt ik gebeld door de bezorger dat hij pech had met de auto. Er zou zo snel mogelijk iemand naar hem toe komen om onze bestelling te komen brengen. Hierop heb ik meteen aangegeven dat ik wel hoop dat het eten warm blijft. Om 19.30 was onze bestelling er helaas nog steeds niet. Hierop hebben wij La Cubanita 2 keer geprobeerd te bellen. Helaas wordt er niet opgenomen. Ook de bezorger nam zijn telefoon niet op. Uiteindelijk belde de bezorger om 19.45 aan met ons eten dat hij al vanaf 18.20 bij zich had en ondertussen afgekoeld was. De bezorger heeft aangegeven het eten mee terug te nemen. En wij ons geld terug krijgen. Ondertussen hebben wij van La Cubanita zelf nog niets gehoord, wat erg teleurgesteld is. Ik hoop dan ook dat jullie alsn

Reacção a La Cubanita

Goedemiddag, het klopt inderdaad dat 1 van onze bezorgers autopech heeft gehad gisteravond. Wij vinden dit heel vervelend en zullen contact met u opnemen.

Irene
24 outubro 2020

Rond 17.15 uur besteld. Bezorgtijd van 18.15 uur aangegeven. Na 10 minuten een mail dat de bezorgtijd 18.45 uur zou zijn. Rond 10 voor 8 de mail dat de bezorging onderweg was. Helaas tussendoor ook niet telefonisch bereikbaar. De bezorgingstijd (door wat dan ook) en bereikbaarheid vielen zwaar tegen Het eten was prima en is aan te raden.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat u wel lekker heeft gegeten. Onze excuses dat het eten zo lang duurde voor het bij jullie kwam. Wij gaan hard aan de slag met de feedback die wij krijgen.

Gijs van der Valk
24 outubro 2020

Goedenavond, wij hebben deze bestelling om 18.00 gedaan en voor het tijdsslot 19.30 gekozen. In de bevestiging staat vervolgens dat het eten tot pas om 19.55 komt en uiteindelijk was het er pas na 20.30. Het eten zelf was (weer) prima maar het bestel- en bezorgproces is voor meerdere verbeteringen vatbaar! Groet, Gijs van der Valk

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. We gaan aan de slag met uw feedback

Berkhout
24 outubro 2020

Het was goed, lekker en met zorg ingepakt, leuke touch was het persoonlijke berichtje van de bediening. Een 8!

Reacção a La Cubanita

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest bij jullie! Bedankt voor de bestelling!

Marit
24 outubro 2020

heel lekker gegeten! Fantastisch dat dit ook thuisbezorgd wordt

Reacção a La Cubanita

Leuk om te lezen, bedankt voor jullie bestelling!

Natasja
23 outubro 2020

Anderhalf uur later dan besteld, al het eten was koud. Zeker geen aanrader.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat het niet goed is bevallen. Bedankt voor de feedback wij gaan hier mee aan de slag

Ik
23 outubro 2020
Petra
23 outubro 2020

Wederom weer heerlijk. Geen klachten.

Reacção a La Cubanita

Wat goed om te lezen dat alles heeft gesmaakt bij jullie! Bedankt voor de bestelling!

HJ Muller
23 outubro 2020

Goed eten, lekker warm en snel gebracht.

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor de reactie, fijn dat jullie genoten hebben.

Mo n a
23 outubro 2020
Allysa
21 outubro 2020

Lekker eten, was op tijd en nog warm. Aanrader om te bestellen! :)

Reacção a La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat het goed gesmaakt heeft.

Suzanne
16 julho 2020

Snelle bezorging en smaakvolle/warme gerechtjes.

Vd meer
15 julho 2020

Perfect, keurig verpakt. Alles warm of juist koud zoals het hoort. Zalig gegeten! Bezorger was keurig en erg vriendelijk!

margreet Apeldoorn
6 julho 2020

De gerechten waren heerlijk ondanks dat ik ze door een fout mijnerzijds ze een dag tevroeg moest ophalen. De service was geweldig want hapjes die zompig zpouden worden mocht ik de volgende dag vers ophalen. Mijn complimenten en gauw tot ziens

Ilse
5 julho 2020

Het was weer heerlijk, alleen de saus miste dat was wel erg jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De jong
27 junho 2020
Daniëlle
27 junho 2020

We hadden een tapasbox warm én koud besteld, heerlijk gegeten. Genoeg qua inhoud, handig met ophalen, exact op tijdstip klaar en ook nog eens lekker!

Gijs van der Valk
22 junho 2020

Goed gegeten, maar er zat geen tomatensaus bij de gehaktballetjes. Dus dat viel een beetje tegen. Ik heb er niet over gebeld omdat ik het ook weer niet zo belangrijk vond dat er weer apart voor gereden moest worden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N. van der Meulen
21 junho 2020

Helemaal top! Heerlijk gegeten! Blijf zo Kwaliteit en temperatuur net zoals in 't restaurant. Bezorgservice mag nog lang zo doorgaan.

Eli
20 junho 2020

kreeg niet wat ik besteld had had 2 talpa schotels maar kreeg er 1 en niet wat er in hoorde en dqt voor 41 euro

JMG Zuidema
15 junho 2020

Alles was lekker, maar bij 2 gerechten ontbrak de toast

Beers
14 junho 2020

Helaas kwam onze bezorging 50 minuten later dan gepland en we konden alleen kiezen uit 19.00, omdat de andere tijden bezet waren. Dit maakte dat we zo'n honger hadden dat we thuis alvast zelf wat zijn gaan maken. Daarnaast kregen we geen manchego, maar ham met meloen. En bij de zalm op toost ontbrak de toost. Beide zaken zijn niet overlegd of uitgelegd waarom dit is gedaan. Verder was het restaurant niet telefonisch bereikbaar, wij kregen de hele avond de voicemail wanneer we hiernaar wilden vragen. Gelukkig was het eten dat we hadden gekregen wel heel lekker en warm. Dat maakte gelukkig wat goed.

Muriel
8 junho 2020

Normaal altijd prima optijd, deze keer echter 3 kwartier gebeld. Gebeld naar het restaurant, deze zouden terug bellen. Tot nu toe nog steeds niet gebeld. Erg jammer dat er op deze manier word omgegaan met klanten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjan
7 junho 2020

Heerlijk gegeten, bestelling op tijd en netjes verpakt! Carpaccio werd helaas nabezorgd (vergeten), maar kan gebeuren

Deken
5 junho 2020

Eten was iets later klaar dan gepland en bij thuiskomst bleek een onderdeel van de bestelling te missen. Toen ik probeerde te bellen geen gehoor en aangezien we op een half uur rijden wonen geen optie nog even terug te rijden. Eten was verder heerlijk niets op aan te merken.

Henny
5 junho 2020

Bezorging was snel. Eten hartstikke lekker, goed warm geleverd en vol van smaak. Voor herhaling vatbaar!

Mariska Rep
3 junho 2020

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk en de bestelling was goed verpakt. Het enige wat miste was de aioli bij het brood. Gelukkig hadden we die zelf nog staan en verder waren alle dips en sausjes apart bijgevoegd. We hebben dus genoten en hopen dat deze bestelservice nog even blijft bestaan.

kramer
1 junho 2020

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maaike Kuiper
30 maio 2020

Heel erg tevreden en goed was ook op tijd echt een aanrader hebben het nu voor de tweede keer gedaan!👌👊🤗

Marieke de Koster
28 maio 2020

De bezorging was niks op aan te merken. Sommige sausjes waren wat aan de weinige kant qua hoeveelheid, er zat geen chorizo in de chorizokroketjes en er zat veel deeg om de zeeduiveltjes, hierdoor proefde je de vis niet zo goed. De rest van het eten was erg lekker.

Petra
27 maio 2020

Het was super warm en lekker als altijd. Ik hoop dat jullie blijven bezorgen na 1 juni. Of dat je op afstand kunt zitten met 2 personen.

Jolien
27 maio 2020
Tanja
26 maio 2020

Prima!

Vera Slieker
26 maio 2020

Zag er keurig uit, netjes en snel geleverd. Heel erg lekker gegeten. Maar klein belangrijk punt is dat het warme niet echt warm meer was. Meer naar het lauw / koud. Dus dit mag wel wat aandacht krijgen, misschien nog extra aluminium folie over de snack boxen en de losse doosjes. Als dit verbeterd wordt dan een dikke 10 nu een 8 😉 HahA.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ton Visser
25 maio 2020

De tapas was goed, lekker en vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hester
24 maio 2020

Lekker gegeten, de warme tapas waren nog goed heet. Alleen de keuze van de tapas vond ik beperkt. Maar ga het nog wel een keer vaker doen.

Jan/conny
21 maio 2020

Heerlijk gegeten, weer eens wat anders. Verschillende hapjes met de juiste sausjes. Dik voor elkaar. Wij vonden het top

Gwen
19 maio 2020

Heerlijk gegeten

Petra en Nico
19 maio 2020

Morgen gaan we weer bestellen!!!

Judith Snoek
18 maio 2020

De tapas waren als van ouds! Warm geleverd incl. alle sauzen koud die erbij horen! Precies op tijd. Top Top Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.